V DELAVNICI
V DELAVNICI
Namen odprtja nove teme je, da objavite kaj se dogaja v vaših delavnicah. (novi projekti, popravila, itd)
35/K61
www.mstoritve.si
www.mstoritve.si
Evo:Po zelooo dolgem premoru sem se ponovno podal v "delavnico".
"Glavni" krivec za to je Simon ,kateri mi je šenkal njegov poškodovani Speed air,katerega bom poizkušal spraviti v zrak.Takole sem začel njegovo popravilo in upam da bo kmalu gotov.Drugi "večji" projekt, ki se vleče že par mesecev je Lanc air kateri bo verjetno prišel na vrsto preko zime.
"Glavni" krivec za to je Simon ,kateri mi je šenkal njegov poškodovani Speed air,katerega bom poizkušal spraviti v zrak.Takole sem začel njegovo popravilo in upam da bo kmalu gotov.Drugi "večji" projekt, ki se vleče že par mesecev je Lanc air kateri bo verjetno prišel na vrsto preko zime.
- Priponke
-
- pop1.jpg (43.37 KiB) Pogledano 23691 krat
-
- pred popravilom.jpg (38.74 KiB) Pogledano 23692 krat
-
- pop2.jpg (40.31 KiB) Pogledano 23687 krat
35/K61
www.mstoritve.si
www.mstoritve.si
...
- Priponke
-
- prepl.trup.jpg (35.87 KiB) Pogledano 23688 krat
-
- ta bo počakak lepše čase in mirno roko
- lancair.jpg (28.42 KiB) Pogledano 23686 krat
35/K61
www.mstoritve.si
www.mstoritve.si
@markx
Lepo si se lotil, sam nikoli ne popravljam razbitih modelov, razen, če je kaka malenkost.
Tale drugi model sem enkrat videl na forumu med malimi oglasi, mi je žal, da ga nisem takrat kupil Bi šel lepo na elektro.
No pri meni je tut nastalo nekaj v delavnici
Model je Fun jet od Multiplexa. Ima vgrajen vektorski potisk motorja, tako da bi lahko ob dobrem treningu izvedel kobro. Pogon in elektronika sta kitajska, izjema je en MPX Tiny-S servo. Ima pa tudi vgrajene LED diode v zadku in spredaj na koncih kril.
Video testnega leta
Upam, da ne bo nihče jezen, če prilepim kako sliko, ker ne letim pri vas ampak v Mrzli dolini.
Lepo si se lotil, sam nikoli ne popravljam razbitih modelov, razen, če je kaka malenkost.
Tale drugi model sem enkrat videl na forumu med malimi oglasi, mi je žal, da ga nisem takrat kupil Bi šel lepo na elektro.
No pri meni je tut nastalo nekaj v delavnici
Model je Fun jet od Multiplexa. Ima vgrajen vektorski potisk motorja, tako da bi lahko ob dobrem treningu izvedel kobro. Pogon in elektronika sta kitajska, izjema je en MPX Tiny-S servo. Ima pa tudi vgrajene LED diode v zadku in spredaj na koncih kril.
Video testnega leta
Upam, da ne bo nihče jezen, če prilepim kako sliko, ker ne letim pri vas ampak v Mrzli dolini.
- sennheiser
- Freak
- Kraj: Novo mesto
Mene pa zdaj kar nekaj časa ne bo v prečno, ker imam kar dost letalc za zlimat: v enem mesecu razbil vse avione (itak mam sam 3).
Sam še vseeno mi pa kdaj posodjo easystarja.
PS: Mislim da je na motorju gred malo zvita. A se dobi gred kot rezervni del (MVVS 6,5) ali je boljše kupit kar nov motor?
Sam še vseeno mi pa kdaj posodjo easystarja.
PS: Mislim da je na motorju gred malo zvita. A se dobi gred kot rezervni del (MVVS 6,5) ali je boljše kupit kar nov motor?
- Priponke
-
- DSC00453.JPG (60.66 KiB) Pogledano 23404 krat
-
- DSC00432.JPG (57.86 KiB) Pogledano 23404 krat
Francelj se je potrudil in sam izelal načrt in letalo na elektro pogon. Narejen je iz stirodurja in ima krilo z V lomom. Naredil je tudi ravno akro krilo za lažje akrobacije. Testni polet je bil brez težav. Montiral bo še močnejši motor, da bo lahko vzletal iz trave.
- Priponke
-
- bojanov_akrobat_900.jpg (63.42 KiB) Pogledano 23093 krat
-
- letalo_na_pisti_374.jpg (46.28 KiB) Pogledano 23093 krat
-
- letalo_v_delavnici_191.jpg (68.78 KiB) Pogledano 23093 krat
35/K61
www.mstoritve.si
www.mstoritve.si
Miran je v Dekathlona že vgradil motor in tudi utekali smo ga dobre pol ure. Pred sabo pa ima že nov projekt Cessne za katero mu je načrt dal Dušan Remih iz Kočevja.
- Priponke
-
- Da se ne trese roka.JPG (90.88 KiB) Pogledano 22880 krat
-
- Trup Cessne.JPG (89.96 KiB) Pogledano 22880 krat
-
- Vgrajen motor.JPG (68.4 KiB) Pogledano 22880 krat
Ker je zunaj mrzlo se drzimo delavnic. Miranovi Cessni pocasi napredujeta v izdelavi kril in tudi pogon ze caka na vgradnjo.
- Priponke
-
- Dobro zgleda.jpg (56.81 KiB) Pogledano 15053 krat
-
- Lepljenje krila.jpg (54.04 KiB) Pogledano 15053 krat
-
- V delavnici pod Trško goro.jpg (80.42 KiB) Pogledano 15053 krat
Zadnjič spremenil fdx, dne 22 Dec 2007, 14:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Tudi pri meni sta dve novi pridobitvi, ki cakata na trimanje in toplejse vreme.
Lepe praznike vsem skupaj.
Roman
Lepe praznike vsem skupaj.
Roman
- Priponke
-
- Eco 8.jpg (54.51 KiB) Pogledano 15032 krat
-
- Novi pridobitvi.jpg (47.39 KiB) Pogledano 15032 krat
-
- Bo tako v redu.jpg (54.65 KiB) Pogledano 15032 krat
Zadnjič spremenil fdx, dne 22 Dec 2007, 14:23, skupaj popravljeno 2 krat.
Tudi v Prečni se dogaja. Frenk je spet s svojo tehniko izrezal nov model in stirodurja. Opremil ga je elekro z reduktorjem. Pravi da je asvaltna pista suha in če bo vreme bomo za vikend leteli.
- Priponke
-
- Trimanje elektro modela.JPG (59.73 KiB) Pogledano 14845 krat
-
- Dva cakata pod stopom.JPG (27.25 KiB) Pogledano 14845 krat
-
- Model iz stirodurja.JPG (53.13 KiB) Pogledano 14845 krat