- 30629615_1946430972042853_4892512618285105152_n.jpg (114 KiB) Pogledano 2287 krat
Fiat Abarth 850TC in 1000TCR - M šasija
Moderatorji: jannyy, mihec87, Vuga
Re: Fiči & Fiat Abarth - M šasija
1000 tcr body je sicer nekaj boljši od tega 600,sploh nalepke pri tem sedaj so obup (bo potrebno vse popravit!! )..
..
Kolesa sedejo gor obojne, s kromastimi in profil gumami je nekaj širši in višji,z belimi malenkost ožji.
Iz nečesa bo treba izdelati še 850tc prednji odbijač,kakršnega sem imel na začetku
Tudi pri 600tki bo treba odrezat zadnjo haubo in narest nosilce
_
..
Kolesa sedejo gor obojne, s kromastimi in profil gumami je nekaj širši in višji,z belimi malenkost ožji.
Iz nečesa bo treba izdelati še 850tc prednji odbijač,kakršnega sem imel na začetku
Tudi pri 600tki bo treba odrezat zadnjo haubo in narest nosilce
_
Pa spet jest in moj Fičko
_
_
Treba bo dobit večje prednje luči z zunanjo krom obrobo,ter ko bo barva zares suha na tem odbijču še nekaj finih nastavitev
Spredaj bi ga lahko še malce bolj v podn spravu,ampak tud moj "full skejl" mal "glisira"
Po večni pa je ta Fizelj dokončan
Lp ....
Spredaj bi ga lahko še malce bolj v podn spravu,ampak tud moj "full skejl" mal "glisira"
Po večni pa je ta Fizelj dokončan
Lp ....
Re: Fiat Abarth 850TC in 1000TCR - M šasija
Ena šasija, 5 karoserij.
Skoraj vse sedejo na enako medosno,razen Bmw-ja.
O Tamiya Abarthu sem nekoč že pisal.. in res malce striže,zato bo potrebno zadnje blatnike malce po-goljufat in malenkost več prirezat..
Plastična platišča,pihnjena na mat krom na Fičeku ,kot na vseh ostalih izgledajo zares prima,čeprav so originalne imeli prav na tej 2. seriji Bmw-jev
Skoraj vse sedejo na enako medosno,razen Bmw-ja.
O Tamiya Abarthu sem nekoč že pisal.. in res malce striže,zato bo potrebno zadnje blatnike malce po-goljufat in malenkost več prirezat..
Plastična platišča,pihnjena na mat krom na Fičeku ,kot na vseh ostalih izgledajo zares prima,čeprav so originalne imeli prav na tej 2. seriji Bmw-jev
Ker sem imel ravno čas..
Z barvami se nisem preveč ukvarjal...kompletno rdeč ter nekaj dizajna priloženih nalepk
Z barvami se nisem preveč ukvarjal...kompletno rdeč ter nekaj dizajna priloženih nalepk
- goodhunting
- Freak
Sam se cakam fickota v obleki "Ljudske Milice" skupaj s plavo lucjo...
drugac pa super nit...
lp
K
drugac pa super nit...
lp
K
Merilo 1/10 ali 1/43?goodhunting napisal/-a: ↑21 Feb 2024, 07:22 Sam se cakam fickota v obleki "Ljudske Milice" skupaj s plavo lucjo...
drugac pa super nit...
lp
K
Z lučko (AMZS) kovinskega od Hribarja 1/43 imam tudi sam,ter še nekaj ostalih,med drugim tudi Abartha 1000tcr,Yugo 45 in Zastava 101.
Hvala.
Sem "turbaka" obul na ta kolesje
Zgleda dosti bolje kot na 4krakih platiščih
Beli 850 pa je dobil nazaj oriđinali abart felgice,ter plastik drift kolesje na pogonu tudi tamiya body mi postaja vse bolj všeč,fiksiran je na ježkih
Zgleda dosti bolje kot na 4krakih platiščih
Beli 850 pa je dobil nazaj oriđinali abart felgice,ter plastik drift kolesje na pogonu tudi tamiya body mi postaja vse bolj všeč,fiksiran je na ježkih
Vse je zgolj naklučje
Helov!
Je kdo tukaj gor ki bi bil pripravljen stiskat (hard body) prve serije 101-ke ?
Je kdo tukaj gor ki bi bil pripravljen stiskat (hard body) prve serije 101-ke ?