In še kratek pogled na leto 2023
V zrak sem pognal motornjaka Focke Wolfa z 10 ccm bencinarjem .Leti res niso bili briljantni,v glavnem sem se učil pristajanja,ki je bilo ob slabi stezi v Krtini kar težko.Fiksno podvozje sem kasneje zamenjal z vlačljivim na luft.Nekaj novega zame,je res eleganten pogled na let nato.Srečanje z drevesom je že popravljeno in čakam na primerno stezo letos.
Jadranje v termičnem vzgorniku ne glede na velikost modela,ti res da posebne užitke.Poleg 4m "krave" F5j za resna tekmovanja sem zadovoljen tudi z 2m Pegasusom izredno lične izdelave.Tisti časi ko sem sam packal take modele se počasi umikajo...
In na koncu je omembna še udeležba na SP v Franciji .Tu sem zaljučil tekmovanje v državni reprezentanci ,z 7.štarti v težkih vremenskih pogojih brez pomočnikov,ki ti prinesejo model.Končna uvrstitev ni bila kaj posebnega.Ekipa je bila najmanjša od vseh udeležencev,kar je ogledalo te nekoč briljantne panoge prosto letečih modelarjev.
Vlogo naj sedaj nadaljujejo mladi ,ki jih je kar nekaj,vendar brez posluha za njihove težave