Enkrat 2020, ali celo prej, sem naletel na FF-01 iz Hrvaške, se mi pa zdi da je original iz Bosne. To je moja prva FF ali FF-01H

Potem sem to nekaj gledal in vozil, pa je zagrabil navdih in sem na ebay-u našel še eno, ki je 2022 spomladi vletela iz Japonske. To je moja druga FF ali FF-01J
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Verjetno se tu ne bo končalo, ampak, če bo, bo TCR-FF od MST.
Evo slike trenutnega stanja obeh modelov. Levo prva desno druga.
FF-01H je bila res poceni kupčija in je prišla RTR (standard motor, LRP regulator, ni-mh baterija, Tamiya pištolski oddajnik, acoms sprejemnik in servo) a brez oljnih amortizerjev, ki so pri tem modelu sicer standard. Ležaji so še vedno plastični-drsni

Kljub vsemu je fajn za igračkanje.
Na tem video posnetku TUBA>> je še v prvotnem stanju, razen drugih platišč. Vidi se, da servo več ne centrira oz. kar nekaj 'bluzi' okoli sredine in je zato malo nerodno vse skupaj.
Na tem kratkem video posnetku TUBA>> pa je že menjan servo in uporabljene tudi novejše 2.4GHz komande (stare 40 MHz presenetljivo delajo brez motenj), ki omogočajo omejevanje hoda servota, kar je pri tem modelu nuja. Montirane so gume od LandFreeder-a za malo večjo oddaljenost od tal, da se ne uničuje podvozje. Normalno velikost koles uporabljam, ko imam dostop do 'čiste' površine. Se pa tukaj vidi, kako se da z zadnjim delom avta, ob odvzemanju 'plina', drseti (oversteer) po ovinku. Pri preveč odvzetem 'gasu' se zavrti, v nasprotnem ob dodajanju 'gasa' pa se potem lepo izravna. Verjetno gre to delno pripisati lahkemu zadnjemu koncu saj uporabljam lahke Gens Ace 2200mAh Soaring 'baterijice'.
FF-01J je sicer imela privlačno ceno ampak s poštnino in 2x plačanim davkom

LP