Moj prijatel dela doma ul letalo .osnovna konstrukcija je iz lesa .rabi dvokompnentno epoxy lepilo.U Zagrebu ga nemore kupit .a ve kdo morda
kje u Sloveniji trgovino z takšnim materijalom.rabimo 2 kg hvala
dvokomponentno epoxy lepilo
- Zaunkönig
- Profesor
- Kraj: Ljubljana
Re: dvokomponentno epoxy lepilo
Mibomodeli , Mirnik
DS Day - Velika Planina Official Video ... Welcome to the Dark Side
https://youtu.be/OAtj3f9Wsv0
https://youtu.be/OAtj3f9Wsv0
Pozdravljeni.
Večkrat mi v delavnico pridejo polomljena ohišja prenosnikov. Tako je potrebno izdelat manjkajoče dele
nosilcev za pritrditev, ki ima na koncu medeninasto matico. Sem poskušal z različnimi lepili in tudi z dodatkom polnila.
Nekako je zaradi debeline nanosa prihajalo do slabe trdnosti. Ali obstaja kakšna tekoča plastika za debelejši nanos.
Lp Franci
Večkrat mi v delavnico pridejo polomljena ohišja prenosnikov. Tako je potrebno izdelat manjkajoče dele
nosilcev za pritrditev, ki ima na koncu medeninasto matico. Sem poskušal z različnimi lepili in tudi z dodatkom polnila.
Nekako je zaradi debeline nanosa prihajalo do slabe trdnosti. Ali obstaja kakšna tekoča plastika za debelejši nanos.
Lp Franci
¸sopfkreg napisal/-a: ↑15 Avg 2024, 18:53 Pozdravljeni.
Lp Franci
Za lepljenje uporabljam EPOXI SMOLO s dodanimi bombažnimi sekanci.
Lepila se ne strdijo in ostanejo ''čigumasta''. tLe-ta so uporabna kvečjemu za fiksiranje dela, ki ga hočem zalepiti.
Sedaj sem tudi lepila opustili, ker sem dobil epoxi smolo, ki začne vezalti v 10 minutah, popolnoma trdo za nadaljno obdelavo pa je v 4 urah.
Lp Rado