Modelarjem je dovoljeno oglaševanje izdelkov iz posameznih trgovin le v primeru, če gre za modelarske namene.
Pisanje v smislu "kupi to, ker ful seka" bo nemudoma pobrisano, avtor pa bo dobil opomin.
Obširne predstavitve izdelkov (s slikami), se pravi gradnje/trimanja/letenja objavite v temi
http://modelarji.com/forum/viewforum.php?f=29
sicer pa v za to namenjeni temi in v oklepaju za lažjo orientacijo ostalih navedite vir (trgovino).
Ker forum na nek način (stroški povezave/vzdrževanja) podpirajo slovenske trgovine, se trudite, da jih ustrezno podpirate in čim manj javno oglašujete in objavljate linke do tujih trgovin in prodajalcev.
Hvala!
Miha
Modelarji - oglaševanje
Modelarji - oglaševanje
www.lipo.si
Re: Modelarji kje oglaševat prodajo.
LP. Mene pa zanima kje na Forumu lahko napišem oglas, da prodam model ali pa modelarsko robo motor servote a kupi kdo od vas ki ste zablokirali to temo pa še kaj več. Prosim za pameten odgovor. Jaz sem na forumu rubrika prodam že kar nekaj stvari kupil sedaj pa ste to preprečili ZAKAJ sprašujem Jožef Mihalič )ČUJČUJ).
LP. Čujčuj.
LP. Čujčuj.
pebi gas tam gledaj ki letiš.
Pozabi to je zgodovinacujcuj napisal/-a:LP. Mene pa zanima kje na Forumu lahko napišem oglas, da prodam model ali pa modelarsko robo motor servote a kupi kdo od vas ki ste zablokirali to temo pa še kaj več. Prosim za pameten odgovor. Jaz sem na forumu rubrika prodam že kar nekaj stvari kupil sedaj pa ste to preprečili ZAKAJ sprašujem Jožef Mihalič )ČUJČUJ).
LP. Čujčuj.
Re: Modelarji - oglaševanje
Mene pa nekaj drugega zanima,ali modelarski mitingi tudi odpadejo,de ne nadaljujem začetega projekta.
Iščem pa par stvari,tako temo bi res lahko uvedli,saj ostalo je dogovor na ZS
Hvala za odgovor ali idejo
LP.
Iščem-enosmerni ležaj za gred 10mm,lahko je od helija ali lokomotive ZS
LP.
Konec je z oglasi.cujcuj napisal/-a:LP. Mene pa zanima kje na Forumu lahko napišem oglas, da prodam model ali pa modelarsko robo motor servote a kupi kdo od vas ki ste zablokirali to temo pa še kaj več. Prosim za pameten odgovor. Jaz sem na forumu rubrika prodam že kar nekaj stvari kupil sedaj pa ste to preprečili ZAKAJ sprašujem Jožef Mihalič )ČUJČUJ).
LP. Čujčuj.
K nisi ti reku, da odhajaš s foruma?!?Hvasti napisal/-a:Pozabi to je zgodovinacujcuj napisal/-a:LP. Mene pa zanima kje na Forumu lahko napišem oglas, da prodam model ali pa modelarsko robo motor servote a kupi kdo od vas ki ste zablokirali to temo pa še kaj več. Prosim za pameten odgovor. Jaz sem na forumu rubrika prodam že kar nekaj stvari kupil sedaj pa ste to preprečili ZAKAJ sprašujem Jožef Mihalič )ČUJČUJ).
LP. Čujčuj.
Zadnjič spremenil Krist, dne 04 Feb 2017, 08:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Za modelarske mitinge ne vem, tako da tu nisem pravi naslov.padale napisal/-a:Mene pa nekaj drugega zanima,ali modelarski mitingi tudi odpadejo,de ne nadaljujem začetega projekta.
LP.
Povem pa tole, zadnji stavek je mali oglas, ki je prepovedan...
Moderator zakleni temo!
In prosim ostali nehajte iskat luknje in teme, ki omenjajo male oglase...
Zadnjič spremenil Krist, dne 04 Feb 2017, 08:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Krist,Krist napisal/-a:K nisi ti reju, da odhajaš s foruma?!?Hvasti napisal/-a:Pozabi to je zgodovinacujcuj napisal/-a:LP. Mene pa zanima kje na Forumu lahko napišem oglas, da prodam model ali pa modelarsko robo motor servote a kupi kdo od vas ki ste zablokirali to temo pa še kaj več. Prosim za pameten odgovor. Jaz sem na forumu rubrika prodam že kar nekaj stvari kupil sedaj pa ste to preprečili ZAKAJ sprašujem Jožef Mihalič )ČUJČUJ).
LP. Čujčuj.
Odgovoril bi ti na ZS, pa ti ne morem ti bom pa tukaj.
Z moderatorjem sem se pogovoril preko ZS, tako da nehaj obtoževati in provocirati, če ti grem na živce me pa izbriši, če boš potem lažje spal
Lp Robi
Nič ne provociram. To so tvoje besede.
Tako kot sem rekel, nehajte iskati tem in provocirati s temi malimi oglasi.
Na ZS mi pač ne moreš pisat, ker imam onemogočene.
Tema naj se zaklene!
Tako kot sem rekel, nehajte iskati tem in provocirati s temi malimi oglasi.
Na ZS mi pač ne moreš pisat, ker imam onemogočene.
Tema naj se zaklene!