Klik na sliko:

Priključki še pridejo!
Še pri samem Hobbykingu je ogromna razlika. Sem že kar nekaj teh XT60 konektorjev kupil, pa sem opazil, da sem skoraj vsakič dobil drugačne. Tisti prvi, so bili odlični, potem pa so začeli šparati pri plastiki. Tudi sama površina kontaktov odstopa.mihec87 napisal/-a:Super..To rabimo
Je pa že velik problem z ponaredki.
Nazadnje sem kupoval xt160 ene v hk druge ebay-In je očitna razlika že v ohišju ter tudi samem konektorju(ponaredek je bil kupljen na ebay, hk so dosti boljši)
Servo konektorji?mihah napisal/-a:Vse lahko testiram, če še kdo kaj pošlje...
2 delni 4mm - to so lamelni ... Glej sliko zgoraj in pa rezultate.
Kolega ti je povedal prav, prav je da se prožni del vrti, ko se vtakne v ženski del, se stisne in na moškem delu podaljša, tako da ne na moškem ne na ženskem delu ni več prost. Trika, da bi s kakim stiskanjem oz fiksiranjem prožnega dela na moškem konektorju, tam naredil kaj dobrega jaz ne poznam. Taki ti konektorji so, niso najboljši so pa zelo udobni in prijazni za vklapljanje in izklaplanje.robar napisal/-a:Zdravo
v glavnem uporabljam žice 14AWG in 4mm priključke iz HK. Zanima me , kaj menite o tem, da so moški priključki narejeni iz dveh delov, ki pa nista med seboj trdno stisnjena in se prednji del lahko vrti. Meni to ni všeč, kolega pa trdi, da je tako prav.
Lp
Robar
Bom stestiral kar mam doma. Tudi pozlačene.rc-ryder napisal/-a:Servo konektorji?mihah napisal/-a:Vse lahko testiram, če še kdo kaj pošlje...
Tako - za firbec...
LP
Gledam nazaj 3.5mm konektorje, ki se običajno znajdejo med ESC-jem in motorjem. V drugem prispevku je še priporočilo za ene 3.5mm konektorje, v tabeli pa je že izginilo...mihah napisal/-a:Bom stestiral kar mam doma. Tudi pozlačene.rc-ryder napisal/-a:Servo konektorji?mihah napisal/-a:Vse lahko testiram, če še kdo kaj pošlje...
Tako - za firbec...
LP
Drugače sem tiste male konektorčke za posebne kratke servo podaljške že testiral.
Kaj pa če se naredi še ''TL mod'' na XT60?