Živijo!
Evo, malo poročila s terena

Mikalo me je izmerit končno hitrost, glede na to da je model precej aerodinamičen. Lahko bi sicer šel v ekstreme in dal gor 5051 racekraft propelerje in grel tavelike lipote, ampak tu mi je bilo bolj cilj videt koliko gre zadeva tako... z "običajnimi" propelerji in tako, da se nič ne pregreva ali trpi - da stvar ni na limitu ampak za splošno dolgotrajno uporabo
Poskušal sem z dvema setupoma:
Prvi je 4s 1550 45C Tattu + 5045 trikraki DALPROP V2 propi
- 165.19km/h (+- 6.41km/h)
- 169.59km/h (+- 6.47km/h)
Drugi je 4s 1800 75C Tattu + 5x4.8x3 trikraki Racerstar propi
- 179.06km/h (+- 4.63km/h)
- 176.37km/h (+- 3.88km/h)
- 178.81km/h (+- 6.28km/h)
Baterije so bile na sobni temperaturi pred poletom, rahlo mlačne po poletu. Motorji mlačni po poletu, reglerji in vse ostalo povsem hladno.
Rezultati so mi dali precej dober občutek, saj kolikor gledam je zadeva med zelo hitrimi, sploh za to ceno pogona in dejstvu, da sploh ni pretirano preobremenjena ali "posiljena"
Z modelom sem sicer zelo zadovoljen, leti precej bolj mirno in tudi lepše kot je letel acrobee, vidi se da je ima več moči, ker ga je zelo enostavno sukat po zraku, delat akrobacije, hitro dvigat in spuščat... nekako je občutek, kot da ga je leteti lažje kot je bilo acrobee-ja. Zdaj imam z njim že preko 70 štartov in zaenkrat vse super, tudi z opremo
Pa ena zanimiva slikca iz videa iz očal... Mislim da bo že dve leti odkar smo "premaknili - zasuknili" svojo modelarsko pisto, da imamo sedaj vzporedno letališki. Iz tal se sicer ne pogrunta nič čudnega, medtem ko iz zraka vidimo da je na mestu stare piste cel kup marjetic, medtem ko drugje marjetice ne rastejo

- tako se dobro vidi kje je bila včasih pista in kje je sedaj
Pa še ena iz tega letalnega dneva
LP!
Jure
CNC Frezanje Aluminija, medenine, lesa, karbona in umetnih materialov + Struženje kovin
3D Tisk PLA, PETG, ABS, TPU
Konstruiranje, izdelava in lotanje tiskanih vezij
www.JKTech.si