Letališče
Moderator: sspkzorm
Re: Letališče
A se lahko tu leti in kje se skriva to letališče? Lokacija, koordinate? Je treba komu kaj javit?
Pozdravljeni
Poskušaj poizvedeti pri Bojanu K..
Poskušaj poizvedeti pri Bojanu K..
- Priponke
-
- PART_1589619929069.jpeg (95.85 KiB) Pogledano 2871 krat
L.P. Karl
Pod Kalvarijo
Dobrodošli pod Kalvarijo.
- Priponke
-
- mini-061020~3.JPG (106.23 KiB) Pogledano 2431 krat
L.P. Karl
Tudi prostor, za avte, se najde v neposredni bližini. Le veter v MB zadnje čase ne skopari, imamo ga v izobilju.
- Priponke
-
- mini-064009~1.JPG (88.25 KiB) Pogledano 2108 krat
L.P. Karl
Pozdravljeni,
Kot novinec in potencialni nov Član Modelarskega društva me zanima kako je z nadomestno lokacijo za Člane ? Kje letite ? Zrkovci so zgodovina? Bil sem tam pa nikjer dobenga??
LP
Marjan
Kot novinec in potencialni nov Član Modelarskega društva me zanima kako je z nadomestno lokacijo za Člane ? Kje letite ? Zrkovci so zgodovina? Bil sem tam pa nikjer dobenga??
LP
Marjan
- Priponke
-
- Image-1 (2).jpg (84.11 KiB) Pogledano 568 krat
Pozdravljen,
Zrkovci so aktivno in trenutno edino modelarsko letališče v bližnji okolici. Leti in uživaj, za seboj ne puščaj smeti. Do konca leta bomo organizirali zaključno druženje, datum in kraj bo objavljen tukaj. Takrat te vabim, da se nam pridružiš, da se spoznamo. Za dodatne informacije sem na razpolago.
l.p.
Zrkovci so aktivno in trenutno edino modelarsko letališče v bližnji okolici. Leti in uživaj, za seboj ne puščaj smeti. Do konca leta bomo organizirali zaključno druženje, datum in kraj bo objavljen tukaj. Takrat te vabim, da se nam pridružiš, da se spoznamo. Za dodatne informacije sem na razpolago.
l.p.
Victorious warriors win first…and then go to war, while defeated warriors go to war first…and then seek to win.
Pozdravljen @Marjan_58,
zaključek sezone in srečanje modelarjev bo v četrtek, 15.12. ob 17h v Gostilni pri Sovi. Takrat se bo tudi pobiral letni prispevek za naslednje leto.
Vabljen, da se nam pridružiš in se bomo vse dogovorili.
Lep pozdrav,
Boštjan
zaključek sezone in srečanje modelarjev bo v četrtek, 15.12. ob 17h v Gostilni pri Sovi. Takrat se bo tudi pobiral letni prispevek za naslednje leto.
Vabljen, da se nam pridružiš in se bomo vse dogovorili.
Lep pozdrav,
Boštjan