Evo, en teden nazaj dobil dele, pa še nisem imel časa vzet v roke... Sedaj pa kratko poročilo o obrabi. Z vsakim vandalom smo vozili približno enako, čez je šlo sigurno ene 20 packov, praktično brez težav - razen sedaj na koncu.
Ko sem modele razdrl, sem opazil nekaj obrabe na sornikih pogonske gredi:
Enako se je nekaj obrabe pokazalo tudi na zglobu v kolesu:
Ves čas sem vozil popolnoma na suho, proga pa precej prašna....
Kakšne so vaše izkušnje z drugimi modeli oz. npr. S10BX ?
Enega vandala sem na začetku pregledal in podmazal, pri drugem pa smo na brzino sestavili in gasa. Očitno je bilo nekaj narobe z enim diferencialom, ker je bil ob par zob:
Lahko da slaba izdelava,saj sem opazil, da so nekateri zobje kar porozni / ali pa "kikirikijevo maslo" namesto masti...

Sedaj sem vse diffe itak odprl in pregledal in druge obrabe ni videti. Edino pastorek diferenciala, ki je bil poškodovan, kaže ene minimalne znake obrabe, drugega ni videti:
Sedaj, ko sem sestavljal diff nazaj, sem uporabil tesnilo od LRP in namestil oba O-ringa. Pri vandalu avto pride z enim oringom in brez tesnila, napolnjen z mastjo. Sedaj je šlo not olje 5.000 zadaj in 10.000 spredaj.
Ko sem zadevo zložil skupaj, sem zunanje ohišje diffa napolnil z mešanico masti in olja (50/50)
Tisti diff, ki sem ga že prvič poservisiral je mast zrinil na steno, po zobeh je bilo pa bolj tako tako. Ta mešanica je sedaj ravno prav zdrizasta, da tudi kapne, ko nekaj časa stoji. Ali pa pri malo trših pristankih... Upam, da bo podmazano kaj bolje - je pa že sedaj obraba zanemarljiva glede na vse skupaj...
Še ena fora iz HK: če naročiš rezervne dele in paziš, da je skupna teža pod 100g - gre to na avionsko pošto kot pismo in pride v 14 dneh...
LP