Živjo!,
sicer odgovarjam po enem letu mirovanja te teme pa tudi "tretje" verzije carbona ne poznam, AMPAK poznam pa prvo verzijo. Pa lahko kaj o tem napišem.
Začel sem z odpiranjem nove teme na tem forumu, torej 2010

Kupil sem ga v Gradcu. Original oddajnika nisem nikol uporabil, uporabljal sem svojega (graupner), ki sem ga imel od prej. Vozil sem ga večinoma po asvaltu (ja vem da je offroad)

, ampak mislim, da sem se tako izognil kar nekaj problemom. Skoraj vsako nedeljo 2 leti btc parkrišča. (pogoj lepo vreme +5°C, suho). V mokrem ga nisem vozil, ker ga je blo teško (nisem predelal v 4wd). 1x po že soljenem snegu, paaa nikol več
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
. Hrup je bil parkrat problem, ampak rešljivo vse.
Drugače pa poleg 2 crashov, avto še vedno deluje popolno. Enkrat zadel jeklen količek (polomil premo). Drugič prevozil "robnik" (2 cm visok) -> snelo par žic iz smernega servota (potrebno malo spajkanja in zadeva rešena). Izpuh je pričel puščat, en navoj za namestitev airfiltra je zaradi tresljajev požrt. Drugo so bile manjše napake, ki se poznajo kot praske na vozilu.
Aha Enkrat sem moral menjat 2 pogonska zobnika, ker mi jih je iz neznenega razloga požrlo (najbrš frekvenca vzdrževanja in dodajanja mazila predolga

). Vsake tolko je bilo potrebno kupiti set gum. 1x menjal baterijo.
Tako da po parih letih voženj ubistvu kar malo problemov. Motor še zdaj deluje ok. Malo teško ponovno vžge če je vroč.
Evo malo napisal še jaz. Zadnjič sem ga ponovno vžgal po 2 letih čistega mirovanja pa žge lih tako kot prvi dan.

Nasploh zadovoljen z njim! Opazil pa, da conrad nima več rezervnih kosov zanj, ojoj
Lp,
Martin.