zanima me

ker je preprost za izdelavo majhnih delov, npr.: ročica za servomotor, morda propeler,...

hvala za odgovore ze za vnaprej

Primer 3D tiskalnika ugodnega, lahkega in enostavnega za uporabo...system napisal/-a:dan,
zanima me, kje se da dibit čim cenejši (lahko je majhen) 3d tiskalnik, ker bi ga potreboval,
ker je preprost za izdelavo majhnih delov, npr.: ročica za servomotor, morda propeler,...![]()
hvala za odgovore ze za vnaprej
888mm napisal/-a: Primer 3D tiskalnika ugodnega, lahkega in enostavnega za uporabo...
Število prispevkov "888mm" natančno 1 iz tega logično sledi: Uporabnik "888mm" dela reklamo za svoje podjetje.alesb napisal/-a:888mm napisal/-a: Primer 3D tiskalnika ugodnega, lahkega in enostavnega za uporabo...
Ugodnega? Resno ali delaš reklamo?
Brez zamere, a glede na to, da je to od uporabnika "kikkok123" prvi in edini prispevek na forumu v tem trenutku,kikkok123 napisal/-a:Jaz sem si pred dvema letoma kupil...
Bom še jaz podprl reklamo za Zortrax tiskalnike, jaz sem na hitro rabil podporo, je bilo v nekem trenutku toliko dela da sta bila dva tiskalnika domače izdelave premalo, časa da naredim tretjega pa tudi. Po tehtnem razmisleku sem se odločil za Zortrax M200 in ne obžalujem niti malo. Iskal sem zanesljivo orodje in to sem tudi dobil in seveda tudi plačal.miharix napisal/-a:Brez zamere, a glede na to, da je to od uporabnika "kikkok123" prvi in edini prispevek na forumu v tem trenutku,kikkok123 napisal/-a:Jaz sem si pred dvema letoma kupil...
je zgornji prispevek tudi lahko prikrito oglasno sporočilo.
@kikkok123 če si iz tega podjetja prosim to ne skrivaj. Če pa je res kaj pišeš bomo pa vsi zelo veseli kakega posnetka testa printanega propelerja (vrtljaji,potisk,mere,stl...)
Saj je ta printer klasičen FDM in po konsturkciji zelo podoben Ultimaker ter njegovi slovenski verziji Troublemaker.