Bolje pozno kot nikoli.
Pegasus je končno poletel.
Dolgo je čakal, da sem dokončal polno drugih projektov. Model sem polno opremil, vendar še brez FPV dodatkov. Sem pa vanj vgradil akumulator 10500 mAh, ki ima skoraj kilo mase. Tako je vzletna masa poskočila na 3450 g. Že v prvo me je zanimalo kako se bo ob tej maksimalni obtežbi obnašal. Težišče je za prvi štart ostalo nekoliko bolj naprej, da bo stabilnost večja. Maksimalne hode pa sem nastavil kar po občutku.
Odpeljal se je kot pesmica. Pri počasi dodajanju plina ob vzletanju model sploh nima tendence zavijanja iz smeri. Po parih metrih se kar sam lepo odlepi od tal. Zaradi velikega razpona kril je treba zavoj začeti samo s komando smeri in z nekoliko podprto višino je zavoj enostaven in natančen. Za prehod iz zavoja pa zelo prav pridejo eleroni, da se model lepo poravna in ohrani energijo. Leti dokaj počasi, le pristajanje me je nekoliko presenetilo, saj model ni hotel sesti in se je pripeljal z veliko hitrostjo. Mehko podvozje je le še poslabšalo pristajanje.
Na tleh sem opazil, da se motor nekoliko preveč segreva, sicer ni nič kritičnega, vendar za moj namen ko se bo letelo v FPV načinu in dlje časa, pa je le treba narediti nekaj sprememb.
Model je na nosu spodaj dobil odprtino za zračenje. Težišče sem premaknil malenkost bolj nazaj, ohranil pa sem še vedno velik akumulator zaradi testiranja. Za 6 minut letenja je bila povprečna poraba 1000 mAh. Vgrajen je motor Turnigy 3548, 1100KV, napajam pa ga s 4S. Z eliso 12x5 potegne 65A maksimalnega toka. Pri masi 3450 g ima krilno obremenitev 54 g/dm2.
Drugi štart je bil veliko boljši. V zraku nisem opazil sprememb, pri pristajanju pa je bil model veliko počasnejši. Zmore kar nekaj akrobacij; zelo lepo se lahko izvede raversman in luping, lep valjček pa je malo težji, saj gre za visokokrilnik, lepo se lahko izvedeta tudi obe kubanki.
Še malo testnih letov bo potrebnih za natančno določanje težišča in hodov krmil, ampak se mi zdi da je model dosegel svoj namen. Seveda pa bo treba na koncu sprobati tudi manjši aku in s tem tudi veliko manjšo obtežbo krila.
Skratka, model se obnaša kot en zelo ubogljiv trainer.
Še link do videa prvega poleta:
https://www.youtube.com/watch?v=C-bfV_IZgAE
LP2R