Odločil sem se da bi si naredil nekaj takega predvsem zaradi uporabnosti, ker ne rabim iti nekam dalj, da lahko letim 450 klaso. Po eni strani grem stran iz naselja zaradi varnosti drugih, po drugi strani pa zato da imam mir in me ni strah če mi quad kam zaide

Pa tudi FPV varianta na tako mali zadevi je hudo zanimiva.
Se pravi da bi bila velikost med motorji cca 23cm, poganjan bi bil z motorji reda 1806, 1808 ali 2204 (okoli 2000kV), vsaj tako vidim da se največ uporabljajo, propi bi bili 5", ESCji med 10A in 12A ter vse skupaj bi poganjal 3S lipo max 1500mAh. Vzletna masa z FPV opremo naj nebi presegla 500g, za snemanje iz zraka pa bi uporabil mobiusovo kamerco, katera je res lahka.
Okvir sem že našel, kakšnega bi imel, sedaj sem v postopku iskanja primernega pogona.
Prosil bi za kakšno idejo, glede motorjev oziroma kje bi jih našel.
Ne gledam za dragimi axi motorji (2204 gold line cena med 50 in 70€ ali T-prop 45$) ampak za nekaj malo bolj prijazno žepu.
Gradnjo bom potem seveda predstavil tukaj od začetka do konca, tudi načrte za izdelavo se bo dalo dobiti. Za razrez pa mislim da nebi smelo biti problema saj imamo na forumu kar nekaj mojstrov

Imate kakšen nasvet glede motorjev in ESCjev?