se je pa začelo že tudi malo "peglati"

iz samolepilne folijeAndreo29 napisal/-a:Imam eno vprašanje: kako se naredi tak lep napis? Iz česa?
Hvala vnaprej za odgovor!
Lp,
Pa res ni treba biti "strokovnjak" da vprašaš Googla o tem...psas napisal/-a:Strokovnjakigotovo vedo veliko o Pilatusovem PC-6; zanima pa me, če kdo ve, kaj pomenijo kode za tem. Pogosto npr. A-H1, B1H2, ali B2H2, ali naš obrambni sistem B2H4; in podobno
. Upam, da vprašanje ni pretežko.
![]()
![]()
![]()
...vedno so se mi dopadle "čudne" oblike letalnih napravyamatuma napisal/-a:Lep dizajn !!!
![]()
...rumena mi je pa tako ali tako že po "defoltu" všeč....
Malo za šalo...Gledam pa smer na Porterju... V originalu pa so se res potrudili z oblinami... Kar garažna vrata so dali gor, pa je !
Res samo za šalo, da ne bo pomote... Mogoče je tudi zato zelo priljubljen avijon, ker je nenavaden !
Lp, Dejan
Čisto enostavno. Pred peglanjem z rahlo vlažno krpo obrišeš krila in pustiš, da se posuši. Zaradi vlage se bodo lesne kocine postavile pokonci.MajsterBojč napisal/-a: ..imam pa vprašanje,ki se mi pojavlja že vrsto let. Pri krilih,ki so grajena iz stiro-planka se mi vedno,ko napeglam folijo čez kakšnih 5 min. ta naguba.![]()
Pri likanju se nekoliko tudi zagrejeta plank in stiro sredica,ko se pa ta ohladi pa nastanejo gube. Poskušal sem tudi z fenom na froči zrak in isto,ko se ohladi.
Zanima me,kakšnjo tehniko uporabljate pri likanjo takšnjih vrst kril ?
Če ne bom pač moral delati še po starem in vsako krilo 3-4 krat prelikat