je v akciji

Od kod pa to, da dvorotorski ne gredo levo in desno??? če je 4 kanalen, kar piše da je, ima popolnoma enake osnovne komande kot vsak drug helikopter, gre naprej nazej levo desno gor dol in se vrti, le kot dvorotorski je primerjalno veliko bolj samostabilen kot enorotorski helikopterji, prav zato je pa tudi zelo primeren za popolnega začetnika.MiroP napisal/-a:Jaz ti pa priporočam začetniški enorotorski 4-kanalni helikopter.
Dvorotorski je preveč stabilen, z njim se boš naučil voziti tako kot z RC avtom: levo, desno (vrtenje v osi propelerjev), naprej, nazaj. In tisti v Schweighoferju je mislim 3-kanalen (čeprav tam piše 4-kanalen), ker dvorotorski ne grejo bočno levo, desno. In v rahlem vetru ga ne moreš držati na istem mestu, ker nima bočnega gibanja.
.
Malo denarja, malo muzike...MRTadej napisal/-a:ima kdo izkušnje s temi kitajskimi helikopterčki iz ebaya ali kaj podobnega za male pare?
Res je, taki so kupili 3D helikopter in ker se niso mogli z njim naučiti, zdaj propagirajo simulatorje letenja. Jaz sem se malo mučil s simulatorjem, pa potem ugotovil, da je mali 4-kanalni heli najboljši, da "dobiš občutek za palčke" in prostorsko gibanje helija.Drag kvaliteten helikopter je začetniku samo ovira in tisti ki začetnikom priporočajo tak helikopter (in teh ni malo) niso s temi cenenimi NIKOLI leteli.