OneDrone.com - slovenska FPV/UAV spletna trgovina

Fotografiranje z modelom iz zraka

Moderator: Pisaneli

Odgovori
OneDrone
Začetnik
Prispevkov: 7
Pridružen: 01 Apr 2012, 09:10

OneDrone.com - slovenska FPV/UAV spletna trgovina

Odgovor Napisal/-a OneDrone »

V prejšnjem tednu smo splavili prvo slovensko specializirano spletno trgovino za FPV, UAV in druge sodobne tehnološke igračke http://www.onedrone.com. V okviru spletne trgovine bomo poskusili na enem mestu zbrati vse pomembnejše blagovne znamke s tega hitro rastočega področja in srednjeročno v Ljubljani pripraviti tudi off-line referenčni center za Drone/FPV/UAV. BTW: OneDrone je tudi uradni reseller izdelkov Team Blacksheep.

Toliko za uvod, sedaj pa k bistvu:
Za promocijo FPV letenja in UAV tehnologij bi radi formirali ekipo zanesenjakov - neke vrste OneDrone Demo Team - ki bi iskali meje pri uporabi novih tehnologij, sodelovali kot beta testerji nove opreme, snemali najbolj nore akcijske posnetke, vsake toliko pripravili kak prispevek za blog, ki bo v kratkem zaživel v okviru spletne strani in pomagali pri demonstracijah na raznih prireditvah v Sloveniji (in morda tudi širše). Če bi takšno sodelovanje koga zanimalo, naj se mi prosim javi na [email protected].

Še en predlog za administratorje foruma:
Področje FPV/UAV se v svetu izjemno hitro razvija (in je trenutno najhitreje rastoča panoga v RC svetu), zato bi si morda zaslužilo svoj razdelek v okviru Letalske sekcije foruma (FPV je namreč nekaj čisto drugega od Aerofotografije - je trend, je doživetje, je adrenalin, je tehnologija, je iskanje mej ... izvrstni video posnetki in fotografije pa so šele končna posledica vsega skupaj. btw: OneDrone.com je pripravljen s simboličnimi zneski tudi sponzorirati FPV/UAV podforum.

Lep pozdrav in veliko FPV užitkov,

Robert
Odgovori

Vrni se na Aerofotografija