Nekaj je prišlo vmes, in sicer karoreserija za 1:8 S8BXe. Najprej sem zamašil vse luknje z srebrnim lepilnim trakom in kartonom ter izdelal dodatne zračnike. Zračnik na desni strani pri koncu karoserije sem odrezal stran in ga zaprl. Nato je sledilo ojačanje karoserije z lesenimi letvicami, tako, da se ni več zvijala in tudi obtežil sem jo s kvadratnimi kosi jekla (med laminiranjem ne beži)
V delavnici sem si pripravil 2 mizi, čisto mizo za tkanino in manjšo zložljivo za delo z epoxijem. Z epoxijem sem delal prvič in je precej bolj prijazen za delo kot poliester saj ne smrdi. Poliester se strdi že v 15-20 min, epoxi je šele po dobri uri začel kazat znake kemnične reakcije (rahlo se je zgostil) Za rezanje tkanine sem uporabil unior škarje za pločevino. Tkanina je 380 g/m2, tanjša se mi je zdela pre tanjka, debelejše pa nimam. Obvezna oprema so tudi škatla rokavic za enkratno uporabo, flaša acetona in natančna tehtnica, uporabil sem labolatorijsko tehtnico natančnist 0.01g.
Pozabil sem le na sredstvo proti prijemanju, tako da sem imel kar problem, da sem dobil karoserijo dol, k sreči se je odluščilo nekaj barve in nisem poškodoval nove karoserije, stara pa je že tako ali tako cela polomnjena (pa ne po moji krivdi). Poliester in epoxi se ne primeta na voščen papir za peko niti na srebrn lepilni trak, obstajajo pa tudi spreji/barve proti prijemanju.
Vlakna in epoxi sem kupil v Mirnik TG Ljubljana, pozor sprejemajo samo gotovino!