Pomoč pogostih vprašanj        Išči        Seznam članov       Skupine uporabnikov        Registriraj se        Tvoj profil        Prijava za pregled zasebnih sporočil       Prijava

Turnigy 9X 9Ch Transmitter
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po forumu -> RV naprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
modelarr
Razpravljalec

Pridružen/-a: Sob Feb 2010 13:22

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 06, 2010 1:35 pm    Naslov sporočila: Turnigy 9X 9Ch Transmitter Odgovori s citatom

Ker sem še začetnik v modelarstvu bi prosil strokovnjake,da mi odgovorijo na nekaj vprašanj:
Zanimam se za oddajnik:Turnigy 9X 9Ch Transmitter
http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8992&Product_Name=Turnigy_9X_9Ch_Transmitter_Only_%28Mode_2%29
-kaj potrebujem še poleg, da bo delovalo na mojem heliju:blade msr
-ali deluje tudi na helikopterju (ali je primeren), ki ga nameravam kupiti: blade cp ali blade cp pro2 ali blade 400?
-piše da je brez nekakega modula-kaj to pomeni?
Hvala za odgovore!!!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Coil
Freak

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 0:00
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 06, 2010 1:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če modula ni ga moraš kupiti sam, torej potrebuješ modul in sprejemnik. Pozanimaj se prvo če ima komanda CE oznako in ostale stvari potrebne za uvoz v Evropo...
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
modelarr
Razpravljalec

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 06, 2010 8:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poslal sem jim mail, da mi povejo če ima ta komanda CE oznako.
Niste mi odgovoril na vprašanje ali bi to delalo na omenjenih helikopterjih?
Modul s sprejemnikom je čisto spodaj na tem linku, pa me zanima ali je pravi za to komando?
http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8992&Product_Name=Turnigy_9X_9Ch_Transmitter_Only_%28Mode_2%29

Aja- katere druge stvari še?

Hvala za odgovore
Nazaj na vrh
Coil
Freak

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 0:00
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 06, 2010 11:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Seveda bo delalo, na vseh helikopterjih in letalih ki ne potrebujejo več kot 8 kanalov... Oba modula pašeta v napravo.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
gregio
Razpravljalec

Pridružen/-a: Pon Nov 2004 19:00

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 07, 2010 9:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

poglej men so odgovorl tako,da sicer nima oznake ce gor ja pa narejena za evropsko tržišče,sam tukaj nastane problen,ker dejansko je to lahko samo napr igralna palica in nima nobenga modula,zakaj bi potem rabu ce oznako saj ne oddaja paktično nč,ti šele z moduli določiš kakšna bo moč,kukr razumem situacijo lih zaradi tega je nečem uvozit ,ker ne bi rad imel na carini komplikacij,bi se pa treba blo pozanimat na carini,kako je s tem
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
AlesZ
Profesor

Pridružen/-a: Sre Maj 2002 1:00
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 07, 2010 9:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Čisto napačno razmišljaš.....vse zadeve so podvržene EU standardom,FCC je samo eden od pogojev za pridobitev certifikata.....

ps
tista naprava je delana za EU tržišče in če jo kupiš v Europi dobiš nemški EU certifikat...ki si ga je pridobil zastopnik....

Freak

Pridružen/-a: Ned Sep 2008 15:26
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 07, 2010 9:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Raj pejt v mantua model, tam si jo lahko tudi ogledaš in sprobaš. Jaz osebno sem jo moram priznati, da sem bil kar navdušen nad njo, sej najberž jo bom kupil za kakšne depronarje in pa park flayerje.
modelarr
Razpravljalec

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 08, 2010 5:59 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj pa tale naprava:
http://www.hobbyzoom.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=45_60&products_id=379
Na sliki se vidi oznaka CE.
Mislite da bi bila v redu?
Še nekaj mi ni jasno in vas prosim za pomoč:
-ko sem poskušal naročiti to napravo samo da vidim kolko bi bila poštnina, sem ugotovil da se izdelek plača šele ko ga dobiš, al kaj? Ni mi jasno katere podatke jim moram dati!!1 RES!!!
help plaese!!
Nazaj na vrh
8pac
Freak

Pridružen/-a: Ned Sep 2008 15:26
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 08, 2010 6:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Raje uzami pri mantui, saj te z poštnino in davkom ter cerino pride tam nekje isto mogoče malo manj, samo če bo kar koli narobe z komando jo lahko hitro zamenjaš, tam boš imel pa še stroške z poštnino...
shqwarch
Profesor

Pridružen/-a: Sre Avg 2006 20:24
Kraj: Nisem Profesor, Sem Razpravljalec :) ;)

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 08, 2010 10:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@modelarr, poglej še na R2hobbies tam jo imaš komplet z modulom za podobno ceno kot pri HKju in z uvozom ni bilo problemov.
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po forumu -> RV naprave Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Naslednja
Stran 1 od 9

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum