| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
modelarr Razpravljalec

Pridružen/-a: Sob Feb 2010 13:22 Prispevkov: 60
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Coil Freak

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 0:00 Prispevkov: 954 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Sob Feb 06, 2010 1:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če modula ni ga moraš kupiti sam, torej potrebuješ modul in sprejemnik. Pozanimaj se prvo če ima komanda CE oznako in ostale stvari potrebne za uvoz v Evropo... _________________ The Mind is like a parachute it works best when opened.
-Aerofotografija- |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
modelarr Razpravljalec

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Coil Freak

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 0:00 Prispevkov: 954 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Sob Feb 06, 2010 11:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Seveda bo delalo, na vseh helikopterjih in letalih ki ne potrebujejo več kot 8 kanalov... Oba modula pašeta v napravo. _________________ The Mind is like a parachute it works best when opened.
-Aerofotografija- |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gregio Razpravljalec
Pridružen/-a: Pon Nov 2004 19:00 Prispevkov: 103
|
Objavljeno: Ned Feb 07, 2010 9:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
| poglej men so odgovorl tako,da sicer nima oznake ce gor ja pa narejena za evropsko tržišče,sam tukaj nastane problen,ker dejansko je to lahko samo napr igralna palica in nima nobenga modula,zakaj bi potem rabu ce oznako saj ne oddaja paktično nč,ti šele z moduli določiš kakšna bo moč,kukr razumem situacijo lih zaradi tega je nečem uvozit ,ker ne bi rad imel na carini komplikacij,bi se pa treba blo pozanimat na carini,kako je s tem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
AlesZ Profesor

Pridružen/-a: Sre Maj 2002 1:00 Prispevkov: 1241 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Feb 07, 2010 9:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Čisto napačno razmišljaš.....vse zadeve so podvržene EU standardom,FCC je samo eden od pogojev za pridobitev certifikata.....
ps
tista naprava je delana za EU tržišče in če jo kupiš v Europi dobiš nemški EU certifikat...ki si ga je pridobil zastopnik.... _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
8pac Freak

Pridružen/-a: Ned Sep 2008 15:26 Prispevkov: 489 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Ned Feb 07, 2010 9:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Raj pejt v mantua model, tam si jo lahko tudi ogledaš in sprobaš. Jaz osebno sem jo moram priznati, da sem bil kar navdušen nad njo, sej najberž jo bom kupil za kakšne depronarje in pa park flayerje. _________________ Prišel razbil zmagal!!!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
modelarr Razpravljalec

|
Objavljeno: Pon Feb 08, 2010 5:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaj pa tale naprava:
http://www.hobbyzoom.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=45_60&products_id=379
Na sliki se vidi oznaka CE.
Mislite da bi bila v redu?
Še nekaj mi ni jasno in vas prosim za pomoč:
-ko sem poskušal naročiti to napravo samo da vidim kolko bi bila poštnina, sem ugotovil da se izdelek plača šele ko ga dobiš, al kaj? Ni mi jasno katere podatke jim moram dati!!1 RES!!!
help plaese!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
8pac Freak

Pridružen/-a: Ned Sep 2008 15:26 Prispevkov: 489 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Pon Feb 08, 2010 6:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Raje uzami pri mantui, saj te z poštnino in davkom ter cerino pride tam nekje isto mogoče malo manj, samo če bo kar koli narobe z komando jo lahko hitro zamenjaš, tam boš imel pa še stroške z poštnino... _________________ Prišel razbil zmagal!!!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
shqwarch Profesor

Pridružen/-a: Sre Avg 2006 20:24 Prispevkov: 1220 Kraj: Nisem Profesor, Sem Razpravljalec :) ;)
|
Objavljeno: Pon Feb 08, 2010 10:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
@modelarr, poglej še na R2hobbies tam jo imaš komplet z modulom za podobno ceno kot pri HKju in z uvozom ni bilo problemov. _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|
|
|