Pomoč pogostih vprašanj        Išči        Seznam članov       Skupine uporabnikov        Registriraj se        Tvoj profil        Prijava za pregled zasebnih sporočil       Prijava

programiranje regulatorja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po forumu -> Motorji in krmilniki
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
lemut
Tekmovalec

Pridružen/-a: Sre Okt 2008 18:07
Kraj: vrhpolje pri vipavi

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 08, 2010 7:28 pm    Naslov sporočila: programiranje regulatorja Odgovori s citatom

zanima me kako se programira regulator s piskom.do sedaj sem vedno kupoval le krmilnike ki imajo možnost programske kartice.sedaj sem se pa uštel,ker sem zgrešil pri nakupu me zanimakako bi programiral regler,na katerem piše to:
PWM: programmable - 8KHZ / 16KHz ?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Coil
Freak

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 0:00
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 08, 2010 9:39 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poslikaj regulator ali napiši katere znamke je. To da ima možnost izbire 8 ali 16kHz ne pove nič.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
lemut
Tekmovalec

Pridružen/-a: Sre Okt 2008 18:07
Kraj: vrhpolje pri vipavi

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 08, 2010 9:56 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://cgi.ebay.co.uk/50A-ESC-Electronic-Speed-Controller-Brushless-Motor-UK_W0QQitemZ110481757828QQcmdZViewItemQQptZUK_ToysGames_RadioControlled_JN?hash=item19b939d684

moti me predvsem to,da ko na začetku stisnem ročko do konca mi motor zelo počasi pridobiva obrate,ko pa so obrati na koncu dela normalno naprej
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Coil
Freak

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 0:00
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 08, 2010 10:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poizkusi tukaj LINK
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po forumu -> Motorji in krmilniki Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum