Pomoč pogostih vprašanj        Išči        Seznam članov       Skupine uporabnikov        Registriraj se        Tvoj profil        Prijava za pregled zasebnih sporočil       Prijava

Mikro kamera
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po forumu -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
flesh
Freak

Pridružen/-a: Pon Dec 2006 22:16
Kraj: Logatec - Ligojna

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 30, 2010 2:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Živ
No tisti modelar iz Lijaka sem bil jaz, me pa zanima ene druga stvar meni ena od kamerc med snemanjem crkuje - ugasne takoj sem mislil da zaradi baterije, no pa zgleda da to ni to. Kakovost posnetka je pa res kar vredu.

takole pa mi ugasne med letom http://picasaweb.google.si/puntar.matej/Yak5488#5414881260145519106

Andreo29
Razpravljalec

Pridružen/-a: Pon Avg 2007 20:43
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 30, 2010 2:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Živijo.
Matej, verjetno si ta posnetek kaj zmanjšal, da si ga lahko objavu na web-u, kajne? Meni naredi v 7 minutah skoraj 500MB file.
Jaz sem imel edino problem, ker mi je snemalo postrani. Ko sem jo odprl sem opazil, da je leča postrani Drool. Naglihal, sestavil in sedaj mi dela kar v redu.
LP,

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
flesh
Freak

Pridružen/-a: Pon Dec 2006 22:16
Kraj: Logatec - Ligojna

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 30, 2010 4:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nič nisem stiskal kar je je Picasa pa še to ni nič skoraj, vsaj na oko no. Na Pikaso mislim da lahko naložiš kolikor je prostora na tvojem "računu".
kokynator
Razpravljalec

Pridružen/-a: Ned Dec 2009 17:03

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 07, 2010 7:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Še malo reklame za key chain kamerco:

http://www.youtube.com/watch?v=cDKbKeuJD3Y
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
sazuman
Razpravljalec

Pridružen/-a: Tor Sep 2006 20:31
Kraj: ljutomer

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 21, 2010 8:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Imam vprašanje za omenjeno CAR KEYS MICRO CAM.
Kako dolgo vam drži baterija? Meni se je že trikrat zgodilo, da sem prišel na latališče in jo prilepil na avion, ko pa jo hočem prižgati pa prazna ( pred tem sem doma probal pa je delala). Zanima me tudi kako dolgo se pri vas polni baterija na omenjeni kamerci (oranžna lučka utripa), meni se namreč polni min. 4 ure.

kokynator
Razpravljalec

Pridružen/-a: Ned Dec 2009 17:03

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 21, 2010 10:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hmmm, dokler mi je delala se je tudi nekako 4 ure filala. je pa res da jo mraz ZELO zmatra, ampak bi morala vsaj pol ure snemat brez problema. po podatkih naj bi v normalnih razmerah snemala do okoli ene ure.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
truplo
Freak

Pridružen/-a: Čet Apr 2005 11:02
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 22, 2010 9:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Huh glede polnenja pa nevem, resno je še nisem polnil! Ravno toliko se je polnila kolikor je trajal prenos na pc. Imam pa narejen posnetek, samo bi ga moral pripeti na kakšno spletno stran...Drugače pa dela odlično!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sazuman
Razpravljalec

Pridružen/-a: Tor Sep 2006 20:31
Kraj: ljutomer

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 19, 2010 11:14 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Imam to zadevo (kay chain kamera), vendar je nikakor ne morem napolniti. Lahko jo polnim celi dan pa lučka še kar utripa. Ko pa s kamero malo snemam pa se v trenutku sprazni. Bi probal zamenjati lipo celico vendar je v HK nimajo v ponudbi (200mAh 30x21x4.5 mm). A ve kdo kje bi lahko dobil primerno lipo celico?
Sem odprl kamero in pomeril napetost v celici.
Ko pade napetost na 3.7V se kamera izklopi.

rvpilot
Razpravljalec

Pridružen/-a: Pet Nov 2004 23:09
Kraj: Vrhpolje pri Vipavi

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 19, 2010 12:24 pm    Naslov sporočila: Kamera Odgovori s citatom

Večina teh kamer ima probleme glede polnjenja preko usb in računalnika.Polni jo preko polnilca(220v-usb) kateri je namenjen za mp3 in ostale naprave in ima usb izhod za polnjenje in ne bo problemov.

Franc
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Brane
Dr. Modelar

Pridružen/-a: Pon Nov 2004 12:30
Kraj: Moste

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 19, 2010 1:36 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

flesh je napisal/a:
Živ
No tisti modelar iz Lijaka sem bil jaz, me pa zanima ene druga stvar meni ena od kamerc med snemanjem crkuje - ugasne takoj sem mislil da zaradi baterije, no pa zgleda da to ni to. Kakovost posnetka je pa res kar vredu.

takole pa mi ugasne med letom http://picasaweb.google.si/puntar.matej/Yak5488#5414881260145519106

Zdi se da ti ugasne zaradi vibracij, iz posnetka se vidi, da kamero preden crkne pošteno strese.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po forumu -> Elektronika Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
Stran 3 od 5

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum