Manjša predstavitev

Velika Ligojna 64, 1360 Vrhnika, spletna stran: www.mkv-klub.si, kontaktna oseba: Marko Frank, info.mkv(at)gmail.com.

Moderator: Marko1

Odgovori
Uporabniški avatar
Marko1
Freak
Prispevkov: 647
Pridružen: 18 Nov 2004, 18:04
Kraj: Vrhnika
Kontakt:

Manjša predstavitev

Odgovor Napisal/-a Marko1 »

Modelarski klub Vrhnika je bil ustanovljen 26.6.1987. Prvi predsednik kluba je bil Miloš Rijavec. V klubu nikoli ni bilo veliko članov, vendar je deloval kar uspešno.
Že od vsega začetka je klub skrbel za izobraževanje mladih in vsako leto organiziral modelarski krožek in tekmovanje med otroci.
Zaradi smrti predsednika leta 1995 je moral vodstvo kluba prevzeti Aleš Malneršič. Začetki so bili težki, članov je bilo malo, vendar se je začelo premikati. Še vedno se je vsako leto organiziral modelarki krožek, vendar med otroci ni bilo veliko zanimanja za modelarstvo.
Stvari so stekle, ko je k nam pristopil Marko Frank. S pomočjo kluba je izdelal nekaj radijsko vodenih modelov in začel uspešno tekmovati v zračnih bojih. Leta 2003 smo organizirali prvo tekmovanje v zračnih bojih v Veliki Ligojni, ki nam je odlično uspelo, tako da ga bomo poiskušali organizirati vsako leto. Trenutno ima klub namen zgraditi klubsko modelarsko pisto in otroke začeti učiti izdelovanja in letenja z radijsko vodenimi modeli.
Konec leta 2004 je postal predsednik kluba Marko Frank.
Odgovori

Vrni se na Modelarski klub Vrhnika