Če poznaš kakšnega "junaka", ki bi mojo hotel se da zmenit, še kak model mu dam za sabo

Moderator: RLogar
Živnorc napisal/-a:...če boš okol in okol hiše kamen dajal, ti dam nekaj uporabnih nasvetov:Robi_bc napisal/-a:Kaj maš to za en porfido glih kupujem neki za okol hiše??
Lp
Z Bca
1. Ne dajat kamna, razen če si toliko naloudan, da ti to drugi delajo....
2. Ne dajat kamna, če ti je kaj do užitkov v življenu ( jest to praktično delam že celo poletje, pa imam samo teraso in verando)..
3. Ne dajat kamna, če si psihično nestabilen, oz. ti doizdi enolično delo že po treh dneh...
4. Ne dajat kamna, ker ko boš mislil, da si fertik, ko si položil kamen, te čaka še enkrat toliko dela za fugiranje.
5. Ne dajat kamna, ker na začetku ti je full kull in všeč, a na polovici dela si boš zaželel, da greš kupit ploščice in jih prelepiti čez...
6. Ne dajat kamna, ker boš ugotovil, da je karkoli drugega vsaj pol ceneje in desetkrat hitreje...
7. Ne dajat kamna, če hočeš vsaj ob nedeljah malo leteti....
8....
9..
10.....če se imaš rad, NKAR dajat kamna....razen če ti žena tko reče...![]()
Drugače pa sem kamen kupil pri Navčku, drugače pa ga imajo tudi v Bauhausu, vendar slabše kvalitete.
Kamen se imenuje Brazilski Quarzit. Imajo ga v več barvah. Je zelo drag - 30€/m2...če pa daš navaden Porphyr, pa pride okoli 4€
Ah norc ti s en knedl!!! Une tagornje je mojster porisal s čopičem tiste spodaj pa brrr... kot je videt kar s prstki. Puf, pant!! Jest sem raj začetnik.Živnorc napisal/-a:...no, Kladu, da se vrnemo na glavno temo, na stilsko preobrazbo in na Airbraš, ot so prej fantje spraševali....
.... evo, živ primer, kaka razlika je med profesionalnim orodjem in tistim za 30 ojrotov....
...ploščice so za amaterje, napredna tehnologija polaganja kamna pa za profićeRobi_bc napisal/-a:Norc ta fugirka je namenjena profesionalni uporabi, ni za amaterje.
Tud navodil ni