Moderator: RLogar
3g napisal/-a:Tele ho!
iz zanesljivih virov vem, da z norcem ni nič narobe, vi ga pa nekaj obtožujete pa tako naprej. je pa ta vikend tudi lepo poskrbel za svojo opremo, saj je najprej opral čelado pa kombinezon, potlej je pa nadaljeval še s tersao pa fasado. vse je opranolepo in se sveti in sploh in oh in najrbltabol zgleda pa tako naprej. to da je šel pa h kuram letet - ja itak, ga je robi poklical na inštrukcije.
lp
3g
Ahhha zdej pa vem zakaj nisi šu v ItalijoŽivnorc napisal/-a:![]()
![]()
...men se je pa čudnozdelo, kaj dela tvoja, ko je bila ravno takrat pr nas na obisku....mene je pa moja slikala, kako zaključujem delovni dan...
...če boš okol in okol hiše kamen dajal, ti dam nekaj uporabnih nasvetov:Robi_bc napisal/-a:Kaj maš to za en porfido glih kupujem neki za okol hiše??
Lp
Z Bca
Na to izjavo se pa še jstParky napisal/-a:RLogar napisal/-a:Kaj je pa David delal z njo, da si usta briše?UROŠ MURKOVIČ napisal/-a:Moja je bla z mano pa tut ni tok velka k tvoja.
P.S
Dokaz.![]()
![]()
nism se mogu zadržat
Jst plačamŽivnorc napisal/-a:Rolar...na tole bova pa še
...to ti po seb sklepaš al kuko.....Kladu napisal/-a:Fantje odrastite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Saj ste kot bi-seksualci (tisti, k bi pa ne morejo)![]()
![]()
....kaj...a tvoje pa noben noče, al kuko..Kladu napisal/-a:To je modelarski forum, ne pa kako bi kdo katero od kolega p'hou. Vsak se nej svoje drži sej je dostkrat že ta preveč![]()
![]()
...ja sej to vse zraven paše....je treba dobit idejo a neKladu napisal/-a:Raje počakajmo na stilsko preobrazbo Škratove extre