V jahti san remo imam motor speed600 8.4V,regler Carson speed 15,in sprejemnik od graupnerja,je pac navadn nc posebnega!pogon je misl da Z,ni pod trupom ampak je prop fiksen z krmilom,vmes je kardan,da stvar lahko zavija,(popravte me ce se motim s tem Z pogonom),prop je velikosti 47.5 (na njem tako pise) in use skupaj gleda ven zadaj!
Mam nekaj vprasanj v zvezi z prop in sicer,ko coven spustim,in pocasi odpelem,stvar lepo laufa,ko pa dodam plin do konca,pa nikamor ne gre,in zacne zele klopotati,in spricati!Mislim da je tezava v prop,nevem ampak mislim da pozira zrak vmes,in se pol kr mal zagana ce, upocasnim in spet dodam plin,ker ga val zalije,takrat dobro potegne,pol je pa ponovno isto!Gre pocasneje koker pa ce ga pelem s pol gasa!Coven je narejen po nacrtu,in je pozicija motorja ter celic tudi prava!Samo prop mi je malo sumljiv,ker nevem ce je serijski s tem motorjam!Prijatel ima doma model MANTUA,in ima isti fi osi,vendar veliko manjsi prop,motor pa se enkrat mocnejsi(z 27000 obrati/min)!
In zanima me se kaksne celice priporocate za omenjeni model motorja!!
Drugace se pa zanimam za AJCULO,ker mi je usec vse na njej-Od same izdelave,do komonent v njej!!
Upam da nisem komplicirov tole zadevo,ampak tko kt pravite,vsak je enkrat zacetnik!