Obuditev društva, POZIV VSEM MODELARJEM

Kočna 47, 4273 Blejska Dobrava, Kontaktna oseba: Janez Medja, http://www.topspeed.si

Moderator: Medja

Obuditev društva, POZIV VSEM MODELARJEM

OdgovorNapisal/-a Medja » 01 Dec 2008, 03:48

Spoštovani modelarji...

Za nami je leto neaktivnosti, nezainteresiranosti in predvsem pomankanja časa. Društvo Topspeed, z sedežem na Kočni na Jesenicah Se lahko pohvali z lastnim offroad dirkališčem in vso potrebno infrastrukturo. Poleg ima še dirkališče na asfaltu pred o.š. Toneta Čufarja.

Za ispeljavo samih tekem je lastnik samostojnega merilnega sisteme firme AMB z transponderji. Ima lasten agregat za pridobivanje električne energije. Skratka vse potrebno za izpeljavo tekem.

V letu 2007 je organizirala 7 offroad tekem!!!! " Tekmovanja v elektro sceni in 1 tekmo za cestno kategorijo imenovano Rally. Od tega so bile 3 tekme ki so števe za državno prvenstvo zams.

ker menim da bi bilo škoda pustiti da bi vs trud odšel v pozabo, ker je praktično vse pripravljeno. Mankajo nam pa sveže moči pri vodenju kluba, za to vas vabimo v kolikor imate željo ustvarjati, graditi soustvarjati...

RAZPISUJEM SKUPŠČINO NA KATERI BOMO VOLILI NOVE ČLANE PREDSEDSTVA OZ PREDSEDNIKA. Novi predsednik in predsedstvo ima popolnoma svobodno izbiro o vodenju kluba.
Možnost za predsednika ima vsak, ki je pripravljen delati in je Slo državljan. V kolikor vas aktivnosti v društvu veselijo ste dobrodošli. Prosim pišite na mail Janez_medja@yahoo.com in poslali vam bomo statut društva.

Skupščina bo predvidoma 17.01.2009 z pričetkom ob 17.00 uri na Poljanah (sejna soba) Vsi zainteresirani boste dobili obvsetilo po novem letu 14 dni pred skupščino.

predsednik Janez Medja
p.s. Povej naprej!

objavljeno:
Msm forum
Modelarji.com (forum)
Jesenice on line (forum)
Članom, in bivšim članom
Janez M. GSM: 041 723 824 ,
http://topspeed.si
TOPSPEED, DUŠTVO GORENJSKIH AVTOMODELARJEV,
Medja
Tekmovalec
 
Prispevkov: 295
Pridružen: 03 Okt 2004, 02:21
Kraj: BOHINJ

Vrni se na Topspeed, društvo gorenjskih avtomodelarjev

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost