Kyosho interno gt BMW m3

Moderatorji: Nebecjannyy

Odgovori
Drklopa
Začetnik
Prispevkov: 1
Pridružen: 30 Apr 2017, 18:08

Kyosho interno gt BMW m3

Odgovor Napisal/-a Drklopa » 30 Apr 2017, 18:44

Živjo vsem skupaj.

Pred desetimi leti, sem kupil set avtomobila,ready to go,od proizvajalca kyosho,model infermo gt. Avtomobilček je deloval super,nakar je po pol leta crknila sklopka.
Po kataloških številkah sem naročil nove dele.Motor sem odšraufu in seveda vse zamenjal, ampak sklopka še kar ni delovala,kot mora.Ker je bilo takrat moje modelarsko znanje slabo,sem dal motorček in nosilca pod motorjem ,na popravilo očetu,ki je živel v drugem kraju.Zaradi dela v tujini,sem pozabil na motor in model.Ker se je oči vmes
Preselil iz stanovanja v hišo,je med selitvijo, nekam založil komplet motorček ,sklopk o,vse zobnike in ležaj na motorčki,ter cev(krivino)ki povezuje motor in resonanco.
Zdaj pa jaz bi rabil pomoč,da nabavim novi motorček in vse dele za na osovino(sklopka,zobniki,ležaj,cev do resonance,nosilci motorja).Ker sem dal zraven menual,nimam kataloških številk za dele,ki sem jih prej naštel.Motorček sem našel na spletu,sam imam težavo,ker ne vem kakšno sklopko ležaje in zobnike morem naročiti,da bo pasalo na osovino.Kje v Sloveniji ali v Avstriji,bi lahko to kupil.

Model motorja je GXR 28 in ima zadaj ročko za poteg.

Hvala za odgovore

N0t0ri0us
Tekmovalec
Prispevkov: 417
Pridružen: 23 Dec 2010, 11:59
Kraj: Škofja Loka

Re: Kyosho interno gt BMW m3

Odgovor Napisal/-a N0t0ri0us » 03 Maj 2017, 20:54


Odgovori

Vrni se na