Odgovor
Napisal/-a cero4 » 16 Sep 2011, 10:12
Bom kar tule napisal mojo izkušnjo z lipo baterijami, za tiste ki mislijo da so to nek samovnetljivi baubau.
Predvečerajnšnjem sem letel FPV in izgubil letalo, približno sem vedel kje je, iskal sem ga kakšno uro, vendar nisem dobil. Glede na to da je letalo z OSD-jem sem med iskanjem spremljal napetost na bateriji (LiPo 2200mAh 3s 40C), po cca eni uri iskanja je napetost padla iz 11V na 6V nato v 2 minutah na 5.5V nato je signal izginil, kar pomeni da je baterija šla.
Zvečer sem preučil posnetke crash-a, včeraj zjutraj pa ga grem iskat in ga tudi dobim. Baterija popolnoma nenapihnjena in vizualno v odličnem stanju. Napetosti so bile pa katastrofalne, 0.7V po celici. Na oko bi rekel da je taka baterija samo še za v smeti. Začel sem vseeno z oživljanjem in jo priklopil na začetnih 10mA polnilnega toka, ko se je po parih urah pobrala in so napetosti prilezle čez 3V po celici, sem dvignil tok na 30mA in postopno povečeval, dokler niso bile napetosti 3.7V. Sledilo je običajno polnjenje z 1C ter balansiranje. Na koncu zgleda baterija kot nova, merjenje je pokazalo 2100mAh, kar pomeni 5% upada kapacitete, pod velikim praznilnim tokom se na petost seseda normalno, vizulano pa je baterija brez kakšnih anomalij, raznih napihnjenj in podobno.
Baterijo bom še naprej uporabljal za letenje, seveda jo bom večkrat vmes temeljito preveril, pri takh EL. karakteristikah bi jo bilo nespanetno kar vreči v smeti.
Poanta te izkušnje pa je, da soLiPo baterije bolj vzdržljive kot mogoče mislimo, brez kakšnih požarov, eksplozij in podobno. Namerno prenapolnjenje ali polnjenje z okvarjenim polnilcem pa je tu seveda izvzeto.