En lep pozdrav!
Namen sem imel kupiti Li-Po baterijo kokam 2S 960mAh 7,4 V, ter primeren polnilec (v mojem primeru Graupnerjev Ultramat 14). Baterijo bi uporabljal za pogon speed 400 motorja (7,2 V; 3.3A). Stvar se mi je zdela dokaj preprosta. Kupim baterijo jo prikljopim na polnilec, ta jo napolni, baterijo dam v avijon in gremo letet.
Zdej pa berem tale forum na temo Li-Po in opažam da stvar ni tako preprosta
prva stvar,ki me je zmedla je balancer. Ta je očitno obvezen (a imam prav?)
in če je, kako prvič napolnim baterije? (tole sem bral pa mi ni čist jasno -
viewtopic.php?t=8415&start=0)
Baterija ima namreč dva kabla, eden je predvidevam za tale balanser drugi gre pa na regulator v avijonu (v mojem primeru) ali kako?
In preko katerega kabla se zdaj baterija polni? Če jaz prav zastopim stvar se ta balanser prikljopi na polnilec, na drugi strani pa na baterijo in to je to - zadeva se polni. A imam prav?
Pa še nekaj - kaj so te S-ji (1S, 2S, 3S,...)? Na kaj vse vplivajo?
Pa še glede reglerjev - le ta mora podpirati Li-Po celice zato ne morem uporabljati istega kot sem ga prej uporabljal na Nixx celice, ane?
Zdej pa še da vse tole dam konkretno v mojo situavijo:
Imam poljadralni model (1,5m čez krila), ki ima 2 servota ter prej omenjeni motor speed 400 (7,2V). V letalo bi rad dal Li-Po celico kokam 2S 960mAh 7,4 V. Zanjo potrebujem polnilec (v mislih sem imel Graupnerjev Ultramat 14 (če ima kdo schweighoferjev katalog 2006 je na str. 83) in očitno še balanser (katerega priporočate - večina ugodnih v schweighoferju ene sasme celice sploh ne polni). In to je upam to?
Kot vidite sem čisti začetnik in bi bil zelo hvaležen vsake pomoči.
LP