GEE BEE R2 - HK - 1.85m

... pogovori radijsko vodenih pomanjšanih različicah pravih letal

Moderatorji: Pisaneliigi

Uporabniški avatar
bruhpilot
Profesor
Prispevkov: 1427
Pridružen: 14 Dec 2004, 17:38
Kraj: blizu Šentilja

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a bruhpilot » 03 Jun 2012, 21:38

Smerno krmilo kot mora biti =D> , ne pa kitajska šlamparija. Je vrh smernega stabilizatorja primerno ojačan za tipične GeeBee pristanke - na hrbtu :wink: ?
lp Aleš
Acro fan, scale fan, heli fan, glider fan
GSM 041 389 347

Uporabniški avatar
Brane
Dr. Modelar
Prispevkov: 4585
Pridružen: 15 Nov 2004, 12:30
Kraj: Moste

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a Brane » 04 Jun 2012, 08:09

bruhpilot napisal/-a:Smerno krmilo kot mora biti =D> , ne pa kitajska šlamparija.
Ja res je zrihtano, je pa tudi res, da če bi jaz šel delat novega, bi ga VSAJ 50% zgoljufal-podaljšal.
Kaj bo, ko se razve, da so nekatere kopije že boljše od originalov???

Uporabniški avatar
RomanM
Tekmovalec
Prispevkov: 394
Pridružen: 02 Maj 2001, 01:00
Kraj: Il._Bistrica

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a RomanM » 04 Jun 2012, 19:37

Brane napisal/-a:
bruhpilot napisal/-a:Smerno krmilo kot mora biti =D> , ne pa kitajska šlamparija.
Ja res je zrihtano, je pa tudi res, da če bi jaz šel delat novega, bi ga VSAJ 50% zgoljufal-podaljšal.
Nova smer je večja, za 50% glih ni je pa opazno večja, kar se vidi tudi na sliki. Eno stran smeri sem tudi oblekel, mogoče jutri še drugo, pa še nalepke moram nekako rešit, pa rdeča folija mi manjka,... nikoli konca #-o .

No naredil sem še nekaj novih lukenj, zgledajo kot da so za auspuhe :D
Priponke
DSC04439.JPG
DSC04439.JPG (168.63 KiB) Pogledano 5147 krat
DSC04441.JPG
DSC04441.JPG (211.78 KiB) Pogledano 5147 krat
DSC04440.JPG
DSC04440.JPG (183.98 KiB) Pogledano 5147 krat
KEEP AWAY FROM LAND

Uporabniški avatar
manpower
Freak
Prispevkov: 616
Pridružen: 27 Jun 2009, 19:59
Kraj: Okolica KRANJA

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a manpower » 05 Jun 2012, 19:27

Naredu si tko lepo krmilo za smer, ampak folijo si pa tko grdo napeglu gor da vse pokvar, tam pri zarezah za pante se malo s spajkalnikom poigrej, sprobaj boš videl, dela čudeže.
Bolje biti pameten in zaskrbljen, kot pa neumen in nasmejan!

Uporabniški avatar
RomanM
Tekmovalec
Prispevkov: 394
Pridružen: 02 Maj 2001, 01:00
Kraj: Il._Bistrica

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a RomanM » 05 Jun 2012, 19:59

manpower napisal/-a:Naredu si tko lepo krmilo za smer, ampak folijo si pa tko grdo napeglu gor da vse pokvar, tam pri zarezah za pante se malo s spajkalnikom poigrej, sprobaj boš videl, dela čudeže.

Živjo,

to na sliki je oblečena samo polovica krmila, pa še taveliko peglo imam, bom res probal malo s spajkalnikom "popeštat".

Nadaljevanje zgodbe, luknje na trupu so za ležišča baterij. Naredil jih bom iz kartonastih tulcev, se zelo lepo prilegajo baterijam. Za ta sistem sem se odločil, ker lahko zamenjam baterije brez da jemljem dol krilo. Baterije bodo imele vse okoli zračenje, pa še pomikal jih bom, seveda omejeno, za nastavljanje težišča.

Več v slikah.

Lp RomanM
Priponke
DSC04435.JPG
DSC04435.JPG (251.9 KiB) Pogledano 5028 krat
DSC04442.JPG
DSC04442.JPG (246.03 KiB) Pogledano 5028 krat
DSC04444.JPG
DSC04444.JPG (202.32 KiB) Pogledano 5028 krat
KEEP AWAY FROM LAND

Uporabniški avatar
RomanM
Tekmovalec
Prispevkov: 394
Pridružen: 02 Maj 2001, 01:00
Kraj: Il._Bistrica

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a RomanM » 07 Jun 2012, 20:36

Dokončal sem zadnje podvozje, del ki je viden od zunaj sem tudi pobarval, pa še nastavke za povezavo sem naredil. Smer bo imela povezavo z zajlami, na katerih bom naredil preko vzmeti tudi povezavo na podvozje.

Višino sem tudi postavil na mesto, krmiljenje je izvedeno v notranjosti trupa, preko togih povezav. Uporabil bom dva servota, ki sta postavljena takoj za krilo, na zgornjo stran trupa. Povezave imam namen še temeljito stestirat, preden vse skupaj zalepim.
Priponke
DSC04447.JPG
zadnje podvozje
DSC04447.JPG (206.14 KiB) Pogledano 4918 krat
DSC04445.JPG
krmilna ročica višine
DSC04445.JPG (189.27 KiB) Pogledano 4918 krat
DSC04446.JPG
višina na mestu
DSC04446.JPG (191.59 KiB) Pogledano 4918 krat
KEEP AWAY FROM LAND

Uporabniški avatar
RomanM
Tekmovalec
Prispevkov: 394
Pridružen: 02 Maj 2001, 01:00
Kraj: Il._Bistrica

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a RomanM » 10 Jun 2012, 21:25

Evo končno sem dobil še regler, sedaj imam vse potrebne komponente :D

Nosilec motorja sem oblekel v stekleno tkanino, da sem ga vsaj malo okrepil, motor ima vseeno pol kile.
Regler je čisto blizu motorja, da je čim bolj naprej zaradi težišča.
Malo moram še razmislit o vgradnji baterij, predvsem o povezavi z reglerjem - kje bom stikoval kable, da bo čimbolj enostavno.
Na koncu sem provizorično postavil še kaputaž, malo ga bom moral obrezat, saj je na eni strani daljši za 5mm.

Ali mogoče kdo ve, koliko prenese jetijev sprejemnik z ločenim napajanjem, ali je dovolj močen za 5 servotov(3 digitalni) ali je boljše, da naredim kretnico :-k .

LP RomanM
Priponke
DSC04448.JPG
motor in regler1
DSC04448.JPG (230.5 KiB) Pogledano 4785 krat
DSC04449.JPG
motor in regler2
DSC04449.JPG (222.38 KiB) Pogledano 4785 krat
DSC04450.JPG
tako bo zgledalo
DSC04450.JPG (243.22 KiB) Pogledano 4785 krat
KEEP AWAY FROM LAND

Uporabniški avatar
bruhpilot
Profesor
Prispevkov: 1427
Pridružen: 14 Dec 2004, 17:38
Kraj: blizu Šentilja

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a bruhpilot » 10 Jun 2012, 21:58

Lepo, eni konstruirate, drugi uničujemo. Evo, kaj je uspelo danes :evil: ](*,) ....žal ne po lastni krivdi, zatajila tehnika. Že drugič v moji zgodovini Spektruma - lockout. Malo po štartu motor potihe, komande ne primejo, je pa presenetljivo lepo "prijadral" v blagem levem krogu, vendar ne dovolj, da bi ostal v enem kosu :evil: . Na tleh pa je vse delalo, niti lučka na sprejemniku ni utripala :evil: Ene 30 min servisa bo potrebno, da se zaceli, najbolj nadležna poškodba je, da so se potrgale napenjalne žičke :evil: ](*,) ](*,)

Na tistem letališču se dogajajo čudne stvari. Na forumih ni zaslediti, da bi ta Spektrumov sistem imel posebne težave z blokiranjem. Meni se je Trex700 enkrat sam od sebe pognal :o :o - NEVARNO!!, tudi Zdenku (s Futabo) se je heli isti dan sam od sebe pognal, kolega razbil zelo lepo narejeno EMHW Citabrio, ker je Jeti Duplex "lockoutiral".....sumljivo :-k . Zanimivo, da se je pred današnjim stiropornatim krešem čisto počasi peljal mimo en avto, parkiral ob cesti 100 m stran, po tem krešu pa izginil :-k . Morda slučaj....

Skratka - ostajam na 35/40 MHz pri tavelikih modelih. Tudi veliki GeeBee bo na dolgi anteni.....

Super je leteti ta sod, ko spoznaš njegovo (ozko) krivuljo letenja. Komaj čakam na velik zimski projekt soda. Danes sem pristajal na asfaltu (na cesti #-o ). Letalo se prav prilepi na asfalt, četudi je vertikalna hitrost manj kot idealna, nobenega poskakovanja in zavijanja. Zgleda tudi tu pomaga AS3X. Seveda pa ostaja GeeBee in paziti je treba na pristajalno hitrost, da ne pade pod min., izklop motorja pač tu pomeni nekontroliran padec na tla, kot pri tavečjih modelih (in pravem). Lepo z majhnim gasom pa čisto lepo pristane.
Priponke
IMG_1321.JPG
IMG_1321.JPG (114.46 KiB) Pogledano 4770 krat
lp Aleš
Acro fan, scale fan, heli fan, glider fan
GSM 041 389 347

Uporabniški avatar
Klemen P
Dr. Modelar
Prispevkov: 2369
Pridružen: 25 Feb 2011, 15:14
Kraj: na vasi ..

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a Klemen P » 11 Jun 2012, 06:51

S čim pa bi lahko motil 2.4ghz frekvenco :o ???

Uporabniški avatar
bruhpilot
Profesor
Prispevkov: 1427
Pridružen: 14 Dec 2004, 17:38
Kraj: blizu Šentilja

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a bruhpilot » 11 Jun 2012, 07:23

z 2,4 G frekvenco.
lp Aleš
Acro fan, scale fan, heli fan, glider fan
GSM 041 389 347

Uporabniški avatar
Brane
Dr. Modelar
Prispevkov: 4585
Pridružen: 15 Nov 2004, 12:30
Kraj: Moste

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a Brane » 11 Jun 2012, 08:43

Pojma nimam o elektroniki a razmišljam po (zdravi ) kmečki logiki.
Če si hotel bit žleht , si v času 35/40 Mhz tehnike zvohljal, kateri kanal ima kdo, se postavil za vogal, vlopil napravo in evo štale.
Sedaj v času 2,4g tehnike moraš biti po moje večji majster, da koga namerno poje*eš (ne vem, ampak sklepam)
Morda se oglasi kdo ki zadevo strokovno dobro pozna, vendar če v zraku vse umre in mirno odpotuje svojo pot brez, da bi karkoli mrdnilo, meni to MOČNO smrdi po odpovedi kakega pomembnega kontakta, ki se po trku z mamo zemljo, zaradi sunka oz.tresljaja, spet vzpostavi in vse spet čudežno dela.
Potek dogodkov, ki je pri meni že preizkušen v praksi in je med modelarji tako pogost in tudi predebatiran zaradi skrivnostnih mrkov in čudežne oživitve po krešu, le da se jaz nisem obremenjeval s skrivnostnimi razlogi, ampak sem našel sporen kontakt.
Kaj bo, ko se razve, da so nekatere kopije že boljše od originalov???

Ultralajt
Dr. Modelar
Prispevkov: 13454
Pridružen: 15 Nov 2004, 17:57
Kontakt:

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a Ultralajt » 11 Jun 2012, 08:53

Kaj pa "fail Safe"? A ni normalno, da se ta nastavi tako, da ve sprejemnik kaj mora narediti, če nima več dobrega signala od oddajnika?
Ko sem lani sam sebi zje**l Marabuja **, se je sprejemnik postavil v nastavitev failsafe in model je z ugasnjenim motorjem "lepo" krožil z minimalnio brzino v velikem desnem zavoju...žal vse do drevesa.

** na modelu je bil FPV oddajnik, ki je s svojo močjo "preglasil" signal oddajnika (četudi na povsem drugi frekvenci).

Uporabniški avatar
bruhpilot
Profesor
Prispevkov: 1427
Pridružen: 14 Dec 2004, 17:38
Kraj: blizu Šentilja

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a bruhpilot » 11 Jun 2012, 17:26

Ja, saj zadeva je šla menda v fail safe. Motor na 0, komande v nevtralo. Sistem stabilizacije je očitno deloval neodvisno tudi medtem, saj je ta zelo majhen model letel po presenetljivo "gladki liniji" v rahlem vetru. Da bi bil kje slab kontakt, ni bilo in ni nobenih znakov :-k . Morda je tudi res, da ima ta avionček bolj cenen sprejemnik in pobira tudi še kaj drugega, kot samo oddajniške signale. Z boljšimi (dražjimi) Spektrum sprejemniki še ni bilo težav (v 3 letih intenzivne uporabe), razen 1x nepredvidenega zagona motorja pri Trexu700 na tleh (nobena komanda pa ni prijela, kolektiv pa je poskočil na max. pozitivno :o ), nato pa je nekaj časa zatem sledil še enak nepredviden zagon pri Zdenkovem Logotu s Futabo :o :-k - pri izklopljenem motorju na komandi :o

Nič, bomo malo opazovali okolico tam v bodoče :roll: , izhodno moč oddajnika sem povečal na 200 mW :-$ , pa bomo videli..

Menda se da motiti tudi 2,4 G z močnim po frekvencah razpršenim signalom...
lp Aleš
Acro fan, scale fan, heli fan, glider fan
GSM 041 389 347

Uporabniški avatar
RomanM
Tekmovalec
Prispevkov: 394
Pridružen: 02 Maj 2001, 01:00
Kraj: Il._Bistrica

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a RomanM » 11 Jun 2012, 20:59

bruhpilot napisal/-a:Lepo, eni konstruirate, drugi uničujemo. Evo, kaj je uspelo danes :evil: ](*,) ....žal ne po lastni krivdi, zatajila tehnika. Že drugič v moji zgodovini Spektruma - lockout. Malo po štartu motor potihe, komande ne primejo, je pa presenetljivo lepo "prijadral" v blagem levem krogu, vendar ne dovolj, da bi ostal v enem kosu :evil: . Na tleh pa je vse delalo, niti lučka na sprejemniku ni utripala :evil: Ene 30 min servisa bo potrebno, da se zaceli, najbolj nadležna poškodba je, da so se potrgale napenjalne žičke :evil: ](*,) ](*,)

Kaj češ, to je nujno zlo modelarstva brez tega ne gre, sploh pa če se ga da popravit ni tako hudo.

Tele motnje so bile vedno prisotne in vedno se bo kdo najdu ki ga bo to zajebavalo. Sam sem na 35MHz usu nekaj modelov z enim in istim sprejemnikom #-o , pač vsaka šola nekaj velja. Potem sem vozil na 72MHz, nisem imel nikoli problemov, niti z futaba niti z jeti sprejemniki. Danes letim na 2,4GHz, do sedaj mi še ni nikoli zatrokiral.

V glavnem, danes sem delal na podvozju, naredil sem omejevalec hoda. Zaenkrat ima 25mm hoda, moram še vse skupaj spravit pod copat, da vidim ali so hodi na pravih višinah.
Število lastik bom dal tako od oka, pa potem spremenil če bo potrebno.
Imel sem tudi eno veliko napako #-o na podvozju, oporna žička je bila jeklena [-X in je na zvaru pri obremenitvi počila, sem jo dobil še v prst. Sedaj je tudi to zamenjano, tako da je podvozje nekako končano.

Še slikce za lažjo predstavo.

LP RomanM
Priponke
DSC04452.JPG
DSC04452.JPG (215.05 KiB) Pogledano 4573 krat
DSC04453.JPG
DSC04453.JPG (235.26 KiB) Pogledano 4573 krat
DSC04454.JPG
DSC04454.JPG (264.26 KiB) Pogledano 4573 krat
KEEP AWAY FROM LAND

Uporabniški avatar
fullspeed
Tekmovalec
Prispevkov: 367
Pridružen: 04 Nov 2003, 12:59
Kraj: in de midl of nouver
Kontakt:

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a fullspeed » 12 Jun 2012, 07:24

bruhpilot napisal/-a:z 2,4 G frekvenco.

Kaj pa motnje "med ušesi"?? :D :D :D izključene? :D :D

Uporabniški avatar
bruhpilot
Profesor
Prispevkov: 1427
Pridružen: 14 Dec 2004, 17:38
Kraj: blizu Šentilja

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a bruhpilot » 12 Jun 2012, 09:23

popolnoma. Nisi si dobro precital....
lp Aleš
Acro fan, scale fan, heli fan, glider fan
GSM 041 389 347

Uporabniški avatar
RomanM
Tekmovalec
Prispevkov: 394
Pridružen: 02 Maj 2001, 01:00
Kraj: Il._Bistrica

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a RomanM » 26 Jun 2012, 13:23

Zadnje čase je gre bolj počasi, ker je v službi gužva, zaključevanje projekta pa to.

Ker grem jutri na dopust :lol: :lol: :lol: , bom danes dal še nekaj slik gor. V glavnem sem delal na štromu, dela s tem kablovjem je kar nekaj, pa še nič se ne vidi. Motor je zalaufal, BECa delata oba, servoti imajo podaljšane kable, konektorji so vsi zamenjani,...
Ena večja sprememba je na repu, kjer sem dal servote v rep, prejšnji sistem mi ni bil preveč všeč, pa sem potem vse skupaj stran porezal, upam da zdaj ne bom imel problemov z težiščem.

Ostalo je še kar nekaj dela, vendar same malenkosti, ki tudi zahtevajo svoj čas.

LP RomanM
Priponke
DSC04458.JPG
DSC04458.JPG (238.42 KiB) Pogledano 4312 krat
DSC04457.JPG
DSC04457.JPG (235.8 KiB) Pogledano 4312 krat
DSC04460.JPG
DSC04460.JPG (240.64 KiB) Pogledano 4312 krat
KEEP AWAY FROM LAND

Uporabniški avatar
fullspeed
Tekmovalec
Prispevkov: 367
Pridružen: 04 Nov 2003, 12:59
Kraj: in de midl of nouver
Kontakt:

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a fullspeed » 26 Jun 2012, 21:34

Očitno je letos sadomazo scena.... :D :D :D
Priponke
mali_geebee.jpg
mali_geebee.jpg (45.41 KiB) Pogledano 4242 krat

Uporabniški avatar
bruhpilot
Profesor
Prispevkov: 1427
Pridružen: 14 Dec 2004, 17:38
Kraj: blizu Šentilja

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a bruhpilot » 27 Jun 2012, 20:27

Kaj je to nek pussy GeeBee? Trup ni podoben sodu in krila so večja od trupa [-X [-X . To bo še kje dobro letelo, kar se ne spodobi za GeeBeeja [-X #-o
lp Aleš
Acro fan, scale fan, heli fan, glider fan
GSM 041 389 347

Uporabniški avatar
fullspeed
Tekmovalec
Prispevkov: 367
Pridružen: 04 Nov 2003, 12:59
Kraj: in de midl of nouver
Kontakt:

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a fullspeed » 27 Jun 2012, 20:44

no dej že CARF a kup da bo mer... :D :D :D :D

Uporabniški avatar
bruhpilot
Profesor
Prispevkov: 1427
Pridružen: 14 Dec 2004, 17:38
Kraj: blizu Šentilja

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a bruhpilot » 27 Jun 2012, 21:13

fullspeed napisal/-a:no dej že CARF a kup da bo mer... :D :D :D :D
ni še zima :D
lp Aleš
Acro fan, scale fan, heli fan, glider fan
GSM 041 389 347

Uporabniški avatar
RomanM
Tekmovalec
Prispevkov: 394
Pridružen: 02 Maj 2001, 01:00
Kraj: Il._Bistrica

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a RomanM » 13 Avg 2012, 13:14

Živjo, po dolgem času

se pozna da so počitnice :D , žal tudi za modelarstvo.

V glavnem novega je to, še preden sem šel na pisto sem ugotovil, da na podvozju, kjer je opornica vse skupaj malo švoh. Sledila je sanacija, krilo sem odprl, dal noter polnilo iz stiroporja, malo 2mmVP in nazaj zaprl. Zdaj je tako kot mora biti.
Pri prekrivanju krila sem imel malo problemov s folijo, pa tudi nalepka se mi je zalepila, ni pač najlepše ampak bo.

Drugi problem je bil z čajna motorjem, kateremu je med tsetiranjem na dvorišču odpadel magnet :-k . Upam, da je bil ta edini, stvar je sanirana in čaka na test.

Zaradi težišča sem pomaknil motor še za 20mm naprej, na novo naštimal kaputaž in vlepil nosilno rebro.

pa še slike

Lp RomanM
Priponke
2012-08-05 12.29.29.jpg
2012-08-05 12.29.29.jpg (98.22 KiB) Pogledano 3904 krat
2012-08-05 12.41.37.jpg
2012-08-05 12.41.37.jpg (116.9 KiB) Pogledano 3904 krat
2012-08-05 13.22.40.jpg
2012-08-05 13.22.40.jpg (122.33 KiB) Pogledano 3904 krat
KEEP AWAY FROM LAND

Uporabniški avatar
Klemen P
Dr. Modelar
Prispevkov: 2369
Pridružen: 25 Feb 2011, 15:14
Kraj: na vasi ..

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a Klemen P » 13 Avg 2012, 16:48

Počasi pa bo =D>

Uporabniški avatar
RomanM
Tekmovalec
Prispevkov: 394
Pridružen: 02 Maj 2001, 01:00
Kraj: Il._Bistrica

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a RomanM » 17 Avg 2012, 12:59

Evo še malo se dogaja,

na kratko, naredil sem nosilce za spodnji pokrov - pod krili, ne stoji prav idealno - deluje kot da je malo prevelik, pa ga pri straneh malo odpira.
Pilot je že na mestu, kar pomeni da se bliža testni polet.

Kaj še :-k , aja motor sem stestiral in dela!
Yeti pokaže 6600obr/min, prop je 20x10apc-E, pri 34V. Žal mi amperaže ne pokaže, po motocalcu je približno 65A. Mogoče je ta prop malo prepočasen, je bolj na 3D usmerjen. Če zadeva preživi bom probal 18x14 ali kaj podobnega.


Dovolj nakladanja pa še slikce.


LP RomanM
Priponke
DSC04696.JPG
generalka na motorju
DSC04696.JPG (254.33 KiB) Pogledano 3724 krat
DSC04703.JPG
DSC04703.JPG (191.57 KiB) Pogledano 3724 krat
DSC04704.JPG
DSC04704.JPG (204.72 KiB) Pogledano 3724 krat
KEEP AWAY FROM LAND

Uporabniški avatar
RomanM
Tekmovalec
Prispevkov: 394
Pridružen: 02 Maj 2001, 01:00
Kraj: Il._Bistrica

Re: GEE BEE R2 - HK - 1.85m

Odgovor Napisal/-a RomanM » 17 Avg 2012, 13:01

Še par slik
Priponke
DSC04707.JPG
pilot
DSC04707.JPG (201.35 KiB) Pogledano 3721 krat
DSC04698.JPG
pogled pod haubo
DSC04698.JPG (220.48 KiB) Pogledano 3721 krat
flippedgeebee.jpg
upam da ne bo kaj takega že prvi dan
flippedgeebee.jpg (33.29 KiB) Pogledano 3714 krat
KEEP AWAY FROM LAND

Odgovori

Vrni se na