ni še mi uspelo izvabit tega podatka na namizje x9e
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
V nastavitvah za telemetrijo moraš nastaviti, kaj naj ti prikaže na zaslonu za določen senzor.
Moderator: TŠ
....ja če imaš še spredaj en quote se pa drugače vidi....ni še mi uspelo izvabit tega podatka na namizje x9e
V nastavitvah za telemetrijo moraš nastaviti, kaj naj ti prikaže na zaslonu za določen senzor.[/quote]raza napisal/-a:]
V nastavitvah za telemetrijo moraš nastaviti, kaj naj ti prikaže na zaslonu za določen senzor.[/quote]raza napisal/-a:]
Gladiac napisal/-a:Kakšna variantada poskeniraš ali slikaš zgornji in spodnji del
zerdoner napisal/-a:Malo gledam tole napravco in mi je nekako padla v oko in bi jo imel doma. Kakšne so kaj izkušnje z njo. Je SW iN HW dovolj dober glede na to, da je naprava kar precej cenejša od kakega Jetija, MPX, Graupnerja...Sicer imam doma popolnoma delujočo royalko evo9 predelano na 2,4 frskay, ki je sicer že kar stara pa vendarle sem si zaželel malo spremembe. Jo ima kdo v savinjski dolini, da bi si jo bilo možno ogledati v živo?
Sem testiral dvakrat na cca 800m vse je delovalo ok ...drugače pa nekje standard do 300mGladiac napisal/-a:Leti kdo dlje od 500m?
Koliko!
Hvala!
Gladiac napisal/-a:Kolegu nese samo do 600m nato pa je zadnje opozorilo za signal.
Je pa kupil modul in ima isti problem.
Bomo videli kako bo z mojo ko jo končno stestiram
kakšni so testi?Gladiac napisal/-a:Kolegu nese samo do 600m nato pa je zadnje opozorilo za signal.
Je pa kupil modul in ima isti problem.
Bomo videli kako bo z mojo ko jo končno stestiram
Gladiac napisal/-a:Ni časa za testirat
Če ni dežja je delo, če ni dela je pa dež
Mogoče najdeš na tej povezavi kaj uporabnega:Gladiac napisal/-a:Ker sem v pobočnem jadranju bolj nov me zanima, če ima kdo na modelu naslednje:
aileroni kanal 1 in 5
2x flap kanal 6 in 7
vrep kanal 2 in 8
3 mode navaden/speed/thrmal
flape posebej
butterfly na gas
Kanale je predlagala komanda in jih nisem spreminjal
načeloma mi je večinoma jasno, samo bi rad vseeno primerjal z preverjeno varianto
Hvaležen bi bil za file, da ga odprem v companionu.
Hvala vsem!