Težave: Hitec Aurora 9 + Optima 9 sprejemnik LOCKOUT težave

Izkušnje z RV napravami, sprejemniki, servomehanizmi

Moderator:

Odgovori
Uporabniški avatar
skorp_jon
Profesor
Prispevkov: 1330
Pridružen: 09 Avg 2006, 09:02
Kraj: Beltinci

Težave: Hitec Aurora 9 + Optima 9 sprejemnik LOCKOUT težave

Odgovor Napisal/-a skorp_jon » 21 Nov 2011, 15:42

Lep pozdrav!

Vsi, ki imate hitec auroro 9 si posodobite software na oddajniku in sprejemniku, ker v starih firmwarjih je neka težava in lahko vam odpove poslušnost. Najbolj jo moti elektronika od bencinskih motorjev.

Update dobite tukaj:

http://hitecrcd.com/blog/?p=71


Realni primer:

http://www.flyinggiants.com/forums/show ... ost1598719
Futaba 12FG & Taranis Q X7

logar
Tekmovalec
Prispevkov: 229
Pridružen: 31 Jul 2007, 16:31
Kraj: Slovenj Gradec

Odgovor Napisal/-a logar » 21 Nov 2011, 15:50

---
Zadnjič spremenil logar, dne 28 Nov 2011, 14:57, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
nori-modelar
Profesor
Prispevkov: 1075
Pridružen: 07 Apr 2009, 10:08
Kraj: Slovej Gradec
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a nori-modelar » 21 Nov 2011, 19:21

Tut Minimoa je odjadrala :lol: #-o #-o
LP, Timotej

SUBSCRIBE ---> https://www.youtube.com/channel/UC8nkCBAdDMwPn-ENDuHjC1A

FANATIC
Razpravljalec
Prispevkov: 138
Pridružen: 04 Feb 2009, 09:31
Kraj: Pod hribom

Odgovor Napisal/-a FANATIC » 22 Nov 2011, 06:54

Sprejemnik je zelo občutljiv na nihanje napetosti in je to večkrat vzrok zaklepanja sprejemnika. Na srečo se mi je to zgodilo na tleh. :D

Uporabniški avatar
B-1B
Razpravljalec
Prispevkov: 81
Pridružen: 23 Jul 2008, 19:23
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a B-1B » 23 Nov 2011, 19:14

Ima morda kdo na štajerskem koncu za posodit HPP-22 modul, da bi lahko izvedel vse nadgradnje (Stopar niam na zalogi) :)?

Najlepša hvala!
|
--o--o-( )-o--o--

lukasmuka
Tekmovalec
Prispevkov: 222
Pridružen: 05 Feb 2011, 19:44

Odgovor Napisal/-a lukasmuka » 23 Nov 2011, 21:57

posodim ne (vsaj ne tako da me ni zraven) lahko pa se oglasiš v slov bistrici ali pa ko bom v mb kaj proti koncu tedna. maš svoj laptop in najdema plac kjer je wifi in je rešeno.

Uporabniški avatar
B-1B
Razpravljalec
Prispevkov: 81
Pridružen: 23 Jul 2008, 19:23
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a B-1B » 23 Nov 2011, 22:43

saj tako sem tudi mislil ja, malo sem se napačno izrazil :) Hvala!
|
--o--o-( )-o--o--

Uporabniški avatar
gusar
Freak
Prispevkov: 828
Pridružen: 05 Dec 2004, 12:19
Kraj: Štajerska

Re: Težave: Hitec Aurora 9 + Optima 9 sprejemnik LOCKOUT tež

Odgovor Napisal/-a gusar » 28 Mar 2012, 21:56

skorp_jon napisal/-a:Lep pozdrav!

Vsi, ki imate hitec auroro 9 si posodobite software na oddajniku in sprejemniku, ker v starih firmwarjih je neka težava in lahko vam odpove poslušnost. Najbolj jo moti elektronika od bencinskih motorjev.

Update dobite tukaj:

http://hitecrcd.com/blog/?p=71


Realni primer:

http://www.flyinggiants.com/forums/show ... ost1598719
Še je kdo imel težave, tudi po novem updatu softvera .....so se kar kresale iskre na forumih okrog problema napajanja sprejemnika, Vrok je predvsem ker sprejemnik rabi min. 4,8V napetost in kaj hitro se zgodi pri kakšnem becu, da zaide v lockout, rešitev je tudi SPC
MKM

Odgovori

Vrni se na