RC - USB vmesnik

Izkušnje z RV napravami, sprejemniki, servomehanizmi

Moderator:

Odgovori
Ernest
Razpravljalec
Prispevkov: 119
Pridružen: 06 Jun 2003, 14:51
Kraj: Maribor

RC - USB vmesnik

Odgovor Napisal/-a Ernest » 28 Maj 2005, 22:53

Prodajam RC - USB vmesnike.

Emulira lahko eno ali dve igralni palici in tudi vmesnik za Reflex XTR!
Ponuja kar nekaj nastavitev - podrobnosti najdete v navodilih za uporabo.

Cena s konektorjem po izbiri 30€ (doplačilo za Futaba adapter 3€).



Ernest
Priponke
USB - RC SLO navodila.doc
Navodila zauporabo
(123 KiB) Prenešeno 2097 krat
Zadnjič spremenil Ernest, dne 13 Maj 2009, 12:29, skupaj popravljeno 2 krat.

Ernest
Razpravljalec
Prispevkov: 119
Pridružen: 06 Jun 2003, 14:51
Kraj: Maribor

RC - USB vmesnik

Odgovor Napisal/-a Ernest » 21 Sep 2005, 20:27

Konec tedna pričakujem konektorje za nove Futabine oddajnike.
Priponke
f9c.jpg
Cena vmesnika s tem konektorjem je 8500 SIT.
f9c.jpg (19.06 KiB) Pogledano 22956 krat
RC-USB.jpg
Zadnja verzije vmesnika.
RC-USB.jpg (30.33 KiB) Pogledano 22956 krat

andrejfc18
Razpravljalec
Prispevkov: 95
Pridružen: 12 Dec 2005, 09:40
Kraj: MS

Odgovor Napisal/-a andrejfc18 » 13 Dec 2005, 21:48

Prodajaš samo komplete ali je možno kupiti samo tiskanino?
Meni se zdi da taka zadeva obstaja na netu.
Uporablja atmega103 in usb. Je to to?

Andrej

Ernest
Razpravljalec
Prispevkov: 119
Pridružen: 06 Jun 2003, 14:51
Kraj: Maribor

RC - USB vmesnik

Odgovor Napisal/-a Ernest » 13 Dec 2005, 22:18

Ne, ni ta .
Uporabljam TUSB3410.


lp
Ernest

andrejfc18
Razpravljalec
Prispevkov: 95
Pridružen: 12 Dec 2005, 09:40
Kraj: MS

Odgovor Napisal/-a andrejfc18 » 13 Dec 2005, 22:27

Potem že vem za katero verzijo gre.
Tiskanino je možno dobiti pri tebi? Mi v prejšnjem odgovoru nisi odgovoril, ali prodajaš samo komplete.

LP

Andrej

Ernest
Razpravljalec
Prispevkov: 119
Pridružen: 06 Jun 2003, 14:51
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Ernest » 13 Dec 2005, 23:02

Ponujam samo komplete.
Tiskanina je pa narejena za mojo verzijo - spremenjen HW.

lp
Ernest

andrejfc18
Razpravljalec
Prispevkov: 95
Pridružen: 12 Dec 2005, 09:40
Kraj: MS

Odgovor Napisal/-a andrejfc18 » 14 Dec 2005, 09:57

Ernest,

a v g3 verziji realflight ta vmesnik deluja?

LP

Andrej

Uporabniški avatar
gorki
Tekmovalec
Prispevkov: 227
Pridružen: 25 Jun 2005, 14:59
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a gorki » 14 Dec 2005, 14:06

ČETRTA NASTAVITEV
Tukaj lahko izberete način delovanja vmesnika. Deluje lahko kot 8 osna igralna palica z 32 tipkami, dve 4 osni igralni palici z eno tipko (kot tipka deluje tipka na vmesniku), ali kot 8 osni vmesnik (ne simulira navadnega igralnega vmesnika – v tem načinu je vmesnik združljiv z Reflex XTR simulatorjem).
Ne "štekam" najbolje tega odstavka. Ali deluje vmesnik tudi analogno, ali so možni samo dirskretni skoki?

Hvala za odgovor!

LP Goran

Uporabniški avatar
alien2108
Razpravljalec
Prispevkov: 86
Pridružen: 14 Apr 2004, 21:31
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a alien2108 » 14 Dec 2005, 14:42

Vmesnik deluje odlicno in je seveda ANALOG2DIGITAL pretvornik. Pomeni da je premikanje palic seveda "analogno".
We are all made of stars

andrejfc18
Razpravljalec
Prispevkov: 95
Pridružen: 12 Dec 2005, 09:40
Kraj: MS

Odgovor Napisal/-a andrejfc18 » 14 Dec 2005, 15:51

ERNEST,

še enkrat sprašujem, če tvoj vmesnik deluje S SIMULATORJEM
REALFLIGHT G3 ????????!!!!!!!!!!

LEPA HVALA

ANDREJ

Uporabniški avatar
alien2108
Razpravljalec
Prispevkov: 86
Pridružen: 14 Apr 2004, 21:31
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a alien2108 » 14 Dec 2005, 15:59

Andrej@

Deluje samo ce imas ORIGINALEN G3 dongle!
We are all made of stars

andrejfc18
Razpravljalec
Prispevkov: 95
Pridružen: 12 Dec 2005, 09:40
Kraj: MS

Odgovor Napisal/-a andrejfc18 » 14 Dec 2005, 16:05

KAJ PA KAKŠEN EMULATOR DONGLE G3?
OBSTAJA?

LP

ANDREJ

Uporabniški avatar
alien2108
Razpravljalec
Prispevkov: 86
Pridružen: 14 Apr 2004, 21:31
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a alien2108 » 14 Dec 2005, 18:21

Ne
We are all made of stars

Ernest
Razpravljalec
Prispevkov: 119
Pridružen: 06 Jun 2003, 14:51
Kraj: Maribor

RC - USB vmesnik

Odgovor Napisal/-a Ernest » 14 Dec 2005, 19:10

Ne z G3 ne deluje.

lp
Ernest

andrejfc18
Razpravljalec
Prispevkov: 95
Pridružen: 12 Dec 2005, 09:40
Kraj: MS

Odgovor Napisal/-a andrejfc18 » 14 Dec 2005, 19:23

HVALA ERNEST

POTEM MI VMESNIK NE PRIDE V POŠTEV, KER MI DELA G2 S PIC VMESNIKOM ZA FMS IN DOLOČENIMI EMULATORJI .

LP

ANDREJ

Uporabniški avatar
gizmo
Tekmovalec
Prispevkov: 219
Pridružen: 03 Apr 2005, 21:59
Kraj: Celje

USB

Odgovor Napisal/-a gizmo » 15 Dec 2005, 20:12

Če bi orenk prebral je že zdavnaj pisalo, v čem deluje in v G3 NE DELUJE....

Igor

andrejfc18
Razpravljalec
Prispevkov: 95
Pridružen: 12 Dec 2005, 09:40
Kraj: MS

Odgovor Napisal/-a andrejfc18 » 15 Dec 2005, 20:16

OJ OJ

Ernest
Razpravljalec
Prispevkov: 119
Pridružen: 06 Jun 2003, 14:51
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Ernest » 19 Jul 2006, 20:04

Za G3 je na netu delujoč Dongle Emulator.

lp
Ernest

Ernest
Razpravljalec
Prispevkov: 119
Pridružen: 06 Jun 2003, 14:51
Kraj: Maribor

RC-USB

Odgovor Napisal/-a Ernest » 04 Okt 2006, 08:08

Za vse, ki imate problem z nastavitvijo vmesnika v RF G3 emulatorju:

X1 axis - 0
Y1 axis - 8
X2 axis - 12
Y2 axis - 4

Oddajnik v mode2, privzete osi na vmesniku.

lp
Ernest

Uporabniški avatar
gizmo
Tekmovalec
Prispevkov: 219
Pridružen: 03 Apr 2005, 21:59
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a gizmo » 04 Okt 2006, 08:10

Hi Ernest!

Reci samo, na kateri način se nastavi tvoj vmesnik 1,2 ali 3?

Lp
Igor

Uporabniški avatar
Intruder
Dr. Modelar
Prispevkov: 2281
Pridružen: 16 Nov 2004, 22:56
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Intruder » 04 Okt 2006, 09:59

Temo sem prestavil med RV naprave, ker nima več nobene veze z Malimi oglasi.


Jan P.

Ernest
Razpravljalec
Prispevkov: 119
Pridružen: 06 Jun 2003, 14:51
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Ernest » 04 Okt 2006, 10:48

Pozdravljen Igor

Vmesnik nastavi na joystick (1)

lp
Ernest

rcman
Začetnik
Prispevkov: 41
Pridružen: 11 Feb 2003, 01:00

Re: RC-USB

Odgovor Napisal/-a rcman » 17 Okt 2006, 21:16

Vsi ki uporabljate G3 simulator
Upostevajte spodnja navodila ernesta + nastavite USB dongle na 2x4osna igralana palica z eno tipko

LP,
Tadej Kozelj
Ernest napisal/-a:Za vse, ki imate problem z nastavitvijo vmesnika v RF G3 emulatorju:

X1 axis - 0
Y1 axis - 8
X2 axis - 12
Y2 axis - 4

Oddajnik v mode2, privzete osi na vmesniku.

lp
Ernest

Uporabniški avatar
miskolin
Dr. Modelar
Prispevkov: 2747
Pridružen: 02 Feb 2004, 22:52
Kraj: VESOLJE

Odgovor Napisal/-a miskolin » 26 Okt 2006, 18:59

...torej
Cetrta nastavitev
Nacin delovanja vmesnika....
Na kateri nacin naj nastavim za Aerofly profesional deluxe?
Men nc ne dela.....cel doktorat sem ze naredu #-o
Avijon se sploh ne odziva. :roll:
LP

dlopstp
Razpravljalec
Prispevkov: 133
Pridružen: 03 Feb 2006, 21:12
Kraj: Mežica

Odgovor Napisal/-a dlopstp » 26 Okt 2006, 19:07

Tudi mene to zanima????




le pozdrav
Klemen dlopst

HPI baja 5b
Giles 202 3D

Odgovori

Vrni se na