Hitec Aurora 9 - 2,4 Ghz Telemetric

Izkušnje z RV napravami, sprejemniki, servomehanizmi

Moderator:

Odgovori
Uporabniški avatar
odisej01
Razpravljalec
Prispevkov: 96
Pridružen: 04 Nov 2007, 14:24
Kraj: Kočevje
Kontakt:

Re: Hitec Aurora 9 - 2,4 Ghz Telemetric

Odgovor Napisal/-a odisej01 » 26 Maj 2015, 18:29

Verjetno brez ovir na poti a ne?

Uporabniški avatar
AirKiller
Tekmovalec
Prispevkov: 262
Pridružen: 29 Avg 2005, 19:58
Kraj: Nova Gorica

Re: Hitec Aurora 9 - 2,4 Ghz Telemetric

Odgovor Napisal/-a AirKiller » 27 Maj 2015, 06:58

Lep ,velik ,dolg travnik brez ovir seveda.
o_O

Uporabniški avatar
gusar
Freak
Prispevkov: 828
Pridružen: 05 Dec 2004, 12:19
Kraj: Štajerska

Re: Hitec Aurora 9 - 2,4 Ghz Telemetric

Odgovor Napisal/-a gusar » 06 Okt 2015, 13:51

odisej01 napisal/-a:A ste že kaj testirali range na Aurori 9. Zdaj jo pretežno uporabljam z FPV Hexacopterjem in me zanima do kje nese :)
testa še nisem delal, do zdaj niti enega problema z dosegom oz. izpadom \:D/ .....ovire-naravne pri nobeni napravi niso dobrodošle [-X
MKM

MitCi
Začetnik
Prispevkov: 6
Pridružen: 16 Nov 2010, 23:35
Kraj: Ptuj

Re: Hitec Aurora 9 - 2,4 Ghz Telemetric

Odgovor Napisal/-a MitCi » 03 Jan 2016, 18:23

Pozdravljeni!

Imam težave pri nadgradnji Aurore 9, s programatorom Hitec HPP-22.
Najprej sem naložil program s Hitec-ove strani "http://hitecrcd.co.kr/tester/hpp_22.htm" ter programator HPP-22 nadgradil na najnovejšo verzijo (Ver1.19(0)), to je šlo brez težav.
Težave se začnejo, ko mi javlja, da se naj povežem z USB kablom, čeprav sem že povezan, tako da ne morem izbrati nobe od opcije za nadgradnjo.

Je morda naletel že kdo na podobno težavo, oz. kaj delam narobe.

LP Mitja

MitCi
Začetnik
Prispevkov: 6
Pridružen: 16 Nov 2010, 23:35
Kraj: Ptuj

Re: Hitec Aurora 9 - 2,4 Ghz Telemetric

Odgovor Napisal/-a MitCi » 03 Jan 2016, 18:27

Še slika
Priponke
HPP-22.jpg
HPP-22.jpg (111.15 KiB) Pogledano 3966 krat

lukasmuka
Tekmovalec
Prispevkov: 222
Pridružen: 05 Feb 2011, 19:44

Re: Hitec Aurora 9 - 2,4 Ghz Telemetric

Odgovor Napisal/-a lukasmuka » 22 Jan 2016, 07:37

pa si povezan v pravem načinu?
ker se ti lahko aurora poveže v data transfer ali pupil mode.
Hitec Aurora 9, Hitec Lynx 4, RcFactory 48” EPP extra, MSH Prôtos,Carson specter, FTX outback2 Ranger

Uporabniški avatar
FRIZER
Tekmovalec
Prispevkov: 258
Pridružen: 08 Maj 2009, 06:27
Kraj: BOHORC pri MB
Kontakt:

Re: Hitec Aurora 9 - 2,4 Ghz Telemetric

Odgovor Napisal/-a FRIZER » 31 Jan 2016, 15:21

Zdravo
Zanima me ali lahko priklopim VARIO od Hiteca na ploščo ki sem jo kupil v setu ?
Ali potrebujem kakšno drugo zadevo ??
Prilagam slike kompleta in vario senzorja .
Priponke
88012_Telemetrie_Hitec_AFHSS_Combo_Komplett_Paket_Hitec_11083036314_900.jpg
Komplet
88012_Telemetrie_Hitec_AFHSS_Combo_Komplett_Paket_Hitec_11083036314_900.jpg (50.52 KiB) Pogledano 3840 krat
99212_Telemetrie_Hitec_AFHSS_HTS_VM_Vario_Sensor_Hitec_11084161700_300.jpg
Vario
99212_Telemetrie_Hitec_AFHSS_HTS_VM_Vario_Sensor_Hitec_11084161700_300.jpg (15.56 KiB) Pogledano 3840 krat
HITEC..............performance of the future !

lukasmuka
Tekmovalec
Prispevkov: 222
Pridružen: 05 Feb 2011, 19:44

Re: Hitec Aurora 9 - 2,4 Ghz Telemetric

Odgovor Napisal/-a lukasmuka » 02 Feb 2016, 18:29

za vario rabiš Advanced sensor station.
Ti pa imaš nitro.
Hitec Aurora 9, Hitec Lynx 4, RcFactory 48” EPP extra, MSH Prôtos,Carson specter, FTX outback2 Ranger

Uporabniški avatar
FRIZER
Tekmovalec
Prispevkov: 258
Pridružen: 08 Maj 2009, 06:27
Kraj: BOHORC pri MB
Kontakt:

Re: Hitec Aurora 9 - 2,4 Ghz Telemetric

Odgovor Napisal/-a FRIZER » 02 Feb 2016, 23:20

Ok HVALA !
HITEC..............performance of the future !

ttadej
Razpravljalec
Prispevkov: 66
Pridružen: 08 Maj 2009, 20:50

Re: Hitec Aurora 9 - 2,4 Ghz Telemetric

Odgovor Napisal/-a ttadej » 22 Avg 2016, 21:07

Da še jas spovem svojo zgodbo,....imel sme HItec Aurora 9, mi je delovala cca 1 leto, zatem pa se sredi belega dneva na zaslonu prikažejo "hiroglifi" komando smo na novo naložili in še vedno isti, kasneje pa ugotovili da je šla osnovna plošča, tako da vsi nimamo dobre izkušnje, kot tudi servisi jih ni v slo.

tadej mlakar 007
Tekmovalec
Prispevkov: 382
Pridružen: 16 Feb 2008, 23:24
Kraj: Lenart v slo. goricah

Re: Hitec Aurora 9 - 2,4 Ghz Telemetric

Odgovor Napisal/-a tadej mlakar 007 » 17 Jan 2018, 14:37

Lastim si auroro 9, prvo verzijo brez x :)

Zaenkrat letim stiropor, v prihodnje bom letel citabrio 3m in pa akrobate podobne velikosti.
Upam da je res to to in da z njo nebo tezav :)

Katere sprejemnike uporabljate za vecje motorne modele??
Vsak dan :-({|= kurcu!

tadej mlakar 007
Tekmovalec
Prispevkov: 382
Pridružen: 16 Feb 2008, 23:24
Kraj: Lenart v slo. goricah

Re: Hitec Aurora 9 - 2,4 Ghz Telemetric

Odgovor Napisal/-a tadej mlakar 007 » 30 Jan 2018, 10:45

Noben več ne bere te teme? Ste vsi ovrgli hitec aurore??

Mi lahko kdo pomaga, je se moznost posodobitve aurore 9 glede softwerja??
imam vezijo 1.08

Mi lahko kdo to pomaga nadgradit? placam!
Vsak dan :-({|= kurcu!

Uporabniški avatar
AirKiller
Tekmovalec
Prispevkov: 262
Pridružen: 29 Avg 2005, 19:58
Kraj: Nova Gorica

Re: Hitec Aurora 9 - 2,4 Ghz Telemetric

Odgovor Napisal/-a AirKiller » 30 Jan 2018, 20:43

Se je ziva aurora,.se diha :D Uporabljam optima 7 in 9. Za posodobit software potrebujes HPP-22
o_O

Uporabniški avatar
gusar
Freak
Prispevkov: 828
Pridružen: 05 Dec 2004, 12:19
Kraj: Štajerska

Re: Hitec Aurora 9 - 2,4 Ghz Telemetric

Odgovor Napisal/-a gusar » 31 Jan 2018, 14:56

tadej mlakar 007 napisal/-a:
30 Jan 2018, 10:45
Noben več ne bere te teme? Ste vsi ovrgli hitec aurore??

Mi lahko kdo pomaga, je se moznost posodobitve aurore 9 glede softwerja??
imam vezijo 1.08

Mi lahko kdo to pomaga nadgradit? placam!
Meni nikakor ni uspelo nadgraditi, seveda sem imel programator HPP-22 , če imaš verzijo 1,08 pusti tako kot je :D
MKM

Uporabniški avatar
gusar
Freak
Prispevkov: 828
Pridružen: 05 Dec 2004, 12:19
Kraj: Štajerska

Re: Hitec Aurora 9 - 2,4 Ghz Telemetric

Odgovor Napisal/-a gusar » 04 Mar 2018, 13:26

tadej mlakar 007 napisal/-a:
17 Jan 2018, 14:37
Lastim si auroro 9, prvo verzijo brez x :)

Zaenkrat letim stiropor, v prihodnje bom letel citabrio 3m in pa akrobate podobne velikosti.
Upam da je res to to in da z njo nebo tezav :)

Katere sprejemnike uporabljate za vecje motorne modele??
Jaz ne bi letel akrobatov z bencinskim motorjem, so bili problemi z zaklepanjem sprejemnikov ...malo poguglaj :-?
MKM

tadej mlakar 007
Tekmovalec
Prispevkov: 382
Pridružen: 16 Feb 2008, 23:24
Kraj: Lenart v slo. goricah

Re: Hitec Aurora 9 - 2,4 Ghz Telemetric

Odgovor Napisal/-a tadej mlakar 007 » 10 Mar 2018, 23:25

Hvala za opozorilo.
Sistem sem prodal, nekako mi ne ustreza..
Vsak dan :-({|= kurcu!

Odgovori

Vrni se na