Zato! na vprašanja Zakaj?

Kako priti med pisce člankov, vprašanja v zvezi s sodelovanjem, predstavitve in nominacije za nove kandidate

Zato! na vprašanja Zakaj?

OdgovorNapisal/-a Phoinix » 28 Jan 2017, 18:26

Zdravo modelarji, kolegi in prijatelji,

manj kot teden dni je odkar sem izpraznil vse mape s tisoči ZS-ji, se odjavil od več kot 50 strani prijavljenih tem in se odjavil od foruma. Kolegom moderatorjem sem se zahvalil za sodelovanje in se poslovil.

Zakaj sem zaključil? Medtem, ko sem v določeni temi opozoril na kar konkreten problem obstoječe pravne ureditve, ki bo kar hitro postala aktualna, me je zelo izkušen in večinoma cenjen modelar, označil za meni izredno žaljivo osebo. Takrat sem se prvič v letih vprašal, kaj sploh tu počnem, zakaj mi je tega sploh treba?

Kaj sem počel? Zadnjih nekaj let sem skrbel za red, brisal in premikal raznorazne teme in objave, brisal spamerje, združeval razdrobljene teme v pregledne celote, potrjeval/zavračal male oglase (MO), komuniciral in pomagal vsem, da smo skupaj prišli do tako želene objave v MO. Morate razumeti, da moči, ki mi je bila zaupana, niti slučajno nisem zlorabljal. Tega se morda zavedate šele danes, morda se boste jutri, ko se bo nabralo še več sr*%ja.
Vsak dan sem porabil 20 minut svojega časa za urejanje foruma in medtem ko sem kot modelar v preteklosti tudi ogromno prispeval v forum. Bistveno več kot uporabniki, ki me sedaj v večih temah imenujejo za nekaj kar nisem. Morda zaradi nepoznavanja moderatorskega dela na forumu, morda zaradi kake osebne zamere, dejstvo pa je, da me večina sploh ne pozna.

Tega si absolutno ne zaslužim. Teh nekaj dni, ko sem zapustil forum, sem se počutil bistveno bolje in glede na današnje objave, bo tako tudi ostalo. Hvala vsem, ki ste me podpirali vsa ta leta, sicer bi sigurno odnehal že prej.

Vsem želim veliko lepih izkušen na forumu, katerega del ste vi sami. Pazite kaj pišete in varno v hobiju, ki nas je združeval. Moderatorjem pa, carji ste! Vzdržljive korenine, ki delate v dobro neznancev in skrbite za red. Kapa dol!

Lep pozdrav,
Jure

PS: Pljuvanja po meni je konec, zato LOCK te teme. Žal, po teh pisarijah, marsikomu ne sežem več v roko.
Phoinix
Dr. Modelar
 
Prispevkov: 3993
Pridružen: 27 Okt 2005, 21:19

Vrni se na Portal modelarji.com team

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost