linux_fan napisal/-a:Potem pa dalje? Se opravičujem da nisem podučen o anarhiji forumskih šerifov. Po moji logiki bi tudi moderatorji oziroma vsi ki kakorkoli na spletni strani administrativno sodelujejo, lahko stran tehnično izboljševali, ne glede na to ali ima nekdo naziv moderator ali pa administrator (verjetno pa je pri moderatorjih težava v znanju) . In kakšno vlogo potem moderatorji sploh opravljate? V vaših pravilih, ki ste jih sami spisali je med drugim navedeno tudi, da bo prispevek zavrnjen z obrazložitvijo.V male oglase sem že dvakrat poskusil oddati oglas, pa ni bil ne odobren in tudi nikakršne obrazložitve zakaj je bil zavrnjen nisem dobil. Saj vem da že po naravi ljudje želimo oblast, ampak "šopiriti" se s svojo moderatorsko "močjo" na modelarskem forumu in si izmišljevati rigorozna pravila, ki so že iz letala vidno neefektivna in tudi povsem nelogična, je pa tudi nedoraslo. Pred vašim posegom v male oglase sem velikokrat zasledil novo dodano modelarsko opremo novih uporabnikov, sedaj se pa ponavljajo isti oglasi "zvestih" forumašev, enkrat en na prvi strani, drugič drug. Se nismo ravno temu želeli izogniti? Ali pa morda tudi to ni bilo delo moderatorjev in se bom moral o tem podučit, potem pa dalje?
V upanju na argumentiran odgovor..
Pravila nikoli ne bodo vsem na kožo pisana, je bilo pač treba nek kompromis najdti in ta je trenutno daleč najboljši odkar spremljam MO. Samo ne razumem zakaj nekateri toliko povdarka dajete MO, pa saj ta forum ni namenjen trgovanju, to je modelarski forum, za prodajo in kšeftanje so pa drugi...
Drugače pa čist tko moja ocena..praviš da si osem let modelar in v osmih letih ti ni bilo pomembno, da bi dodal kak koristen prispevek, svojo izkušnjo ali vpršanje....tvoja dejavnost je v glavnem samo v MO. Pa četudi si član od novembra 2011 si v bistvu zelo malo prispeval k konstruktivni vsebini tega foruma. Po vsem, kar se je v preteklih letih dogajalo na MO je danes stanje perfektno v primerjavi z tistim, kar je bilo. Ne rečem, da kak moderator tudi kaj ne spregleda, saj tisti ki dela tudi kako napako naredi, še posebno, če to dela voluntersko in v dobrobit foruma, v svojem prostem času in brez plačila. Edina "nagrada" jim je pa graja tistih, ki se nočejo sprijazniti z pravili, katera so bila napisana prav na podlagi izkušenj predhodnih let.