Forum

Vaše utemeljene kritike, vprašanja in problemi

Moderator: Mipo

RC rabbit
Razpravljalec
Prispevkov: 60
Pridružen: 31 Okt 2011, 19:45
Kraj: Zadobrova

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a RC rabbit » 07 Mar 2012, 22:00

Drži tipko Ctrl in pritisni Home pa si v eni potezi zgoraj.
LP Gregor
Na zrak !

Uporabniški avatar
Klemen P
Dr. Modelar
Prispevkov: 2369
Pridružen: 25 Feb 2011, 15:14
Kraj: na vasi ..

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a Klemen P » 08 Mar 2012, 14:40

Kvaj spet s temu forumom,tole mi je dons že 4x napisal :evil:

Splošna napaka
SQL ERROR [ mssql ]

Transaction (Process ID 51) was deadlocked on lock resources with another process and has been chosen as the deadlock victim. Rerun the transaction.
Transaction (Process ID %d) was deadlocked on %.*ls resources with another process and has been chosen as the deadlock victim. Rerun the transaction. [1205]

Krist
Dr. Modelar
Prispevkov: 6837
Pridružen: 09 Jul 2005, 05:22

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a Krist » 08 Mar 2012, 15:44

Forum pada pod težo nabijalcev postov :lol:
LP Kristjan

This sentence does not have a sense...
http://kads-world.com/KADS_World/Welcome.html

daddyrider
Tekmovalec
Prispevkov: 203
Pridružen: 25 Jan 2007, 10:54
Kraj: Okolica Domžal

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a daddyrider » 10 Mar 2012, 08:52

Kakšen teden nazaj se mi je začelo dogajati to da, ko sem kliknil karkoli na forumu, se je stran naložila, ampak mi je potem za cca 5 sekund zmrznila mozilla, nato pa je vse delalo naprej dokler nisem spet kaj kliknil - zelo moteče!

Opazil sem da se mi sem ter tja obarva kakšna beseda kot [url]link[/url]. Ko pa se zapelješ z miško čez besedo se pa pojavi nek oblaček z reklamo. Zadeva je text enhance "funkcija", čemu služi se nisem poglabljal, sem se pa poglobil kako jo odstranit, in sicer, greš na to stran: http://support.text-enhance.com/entries/20352211-disabling-text-enhance-links

Klikneš: If you would like to disable Text-Enhance links from showing up, you can opt-out here., obkljukaš kvadratek, vpišeš kodo in čudežno forum "LETI".



Samo v vednost če se še komu kaj takega dogaja :)

Uporabniški avatar
Roberto
Dr. Modelar
Prispevkov: 8413
Pridružen: 16 Nov 2004, 18:16
Kraj: Idrija

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a Roberto » 12 Mar 2012, 10:24

"Kaj dogaja" ??? Danes mi pri "klikanju" na povezave zelooooo pogosto izpiše to: PHP has encountered an Access Violation at 01C3B761

Tudi ko sem "vstopal" v to temo je bilo enako ... :oops: :oops: :oops:

Pri prvem "kliku" na Potrdi je bilo enako ... :oops: :oops: :oops:
.
Grunf pravi: Ko vrijedi leti, ko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi !
.

Uporabniški avatar
tintek
Dr. Modelar
Prispevkov: 2212
Pridružen: 18 Jul 2005, 12:22
Kraj: cerkno

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a tintek » 16 Mar 2012, 23:40

Sam pa v nekaterih temah ne vidim slik tudi po osvežitvi strani, če pa grem nazaj in potem naprej se slike pokažejo, mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo, piškotke sem pobrisal.
LP Tine

Kaj malga tut postružim

ludwe
Freak
Prispevkov: 839
Pridružen: 16 Mar 2008, 14:37
Kraj: CERKNICA

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a ludwe » 17 Mar 2012, 08:10

Hm sem mislil ,da sem edini.Sem nekaj čistil računalnik pa sem to enostavno pripisoval temu.Ali je kakšna rešitev za tole?
Zakaj nimamo nikoli dovolj časa da bi zadevo dobro naredili prvič, vedno pa dovolj časa da jo naredimo še enkrat.

Uporabniški avatar
brejker
Dr. Modelar
Prispevkov: 4010
Pridružen: 20 Feb 2006, 21:38
Kraj: Kamnik
Kontakt:

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a brejker » 24 Apr 2012, 16:46

Meni se ne prikazuje gumb: "uredi" .
Ne v DS kotičku in ne drugod kjer so moji posti :-k
www.okarbon.eu

klima49
Freak
Prispevkov: 542
Pridružen: 21 Mar 2009, 18:00
Kraj: Sv. Tomaž / Pršetinci

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a klima49 » 28 Maj 2012, 15:55

Opozoril bi samo na bug-a, ki se pojavi pri pregledu neprebranih sporočil. Ko kliknem na zadnjo stran neprebranih forumov, se mi vse strani ponovijo.
Npr. ko klinem gumb "Neprebrani prispevki" Mi pokaže pet strani. Ko kliknem na peto, se mi pojavi novih pet strani. Ko kliknem na deseto (ki je pravzaprav peta) imam že naenkrat 15 strani.

Ni sicer nekaj nedopustnega, vendar se mi je že zgodilo, da sem pregledoval že pregledane strani.
LP Klemen

Ceniš tisto, kar narediš sam.
Slika

Uporabniški avatar
andrej007
Profesor
Prispevkov: 1228
Pridružen: 06 Okt 2006, 12:43
Kraj: Domžale

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a andrej007 » 18 Jun 2012, 21:19

Ima še kdo, ki uporablja firefox 13 težave s prijavo na forum?
Modelarstvo je droga ,ki škoduje predvsem finančnemu stanju odvisnika :lol: :roll: :lol:


lp Andrej

Phoinix
Dr. Modelar
Prispevkov: 3995
Pridružen: 27 Okt 2005, 21:19

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a Phoinix » 18 Jun 2012, 22:40

Preden začnete hvalit vsak svojega konja; tema ni namenjena najhujšejšemu browserju ever oh in sploh...

Ima še kdo težave na Firefox-u?

uvz123
Tekmovalec
Prispevkov: 276
Pridružen: 07 Mar 2011, 14:02

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a uvz123 » 19 Jun 2012, 05:36

Jaz ti lahko samo potrdim, da s FF13 ni nobenih težav.

Ali si poskusil pobrisat piškotke?

Uporabniški avatar
andrej007
Profesor
Prispevkov: 1228
Pridružen: 06 Okt 2006, 12:43
Kraj: Domžale

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a andrej007 » 19 Jun 2012, 08:27

Firefox je čisto na novo inštaliran in vse ostale strani delujejo normalno. Samo na modelarjih je težava...
Modelarstvo je droga ,ki škoduje predvsem finančnemu stanju odvisnika :lol: :roll: :lol:


lp Andrej

Uporabniški avatar
Roberto
Dr. Modelar
Prispevkov: 8413
Pridružen: 16 Nov 2004, 18:16
Kraj: Idrija

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a Roberto » 19 Jun 2012, 10:04

V novem "kromiranem" stričku Googlu se mi ne uspe prijaviti v forum ???????
.
Grunf pravi: Ko vrijedi leti, ko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi !
.

Uporabniški avatar
kurnt29
Profesor
Prispevkov: 1993
Pridružen: 21 Nov 2010, 22:34
Kraj: THN

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a kurnt29 » 19 Jun 2012, 10:10

Imam FF13, nobenih tezav..
_________________________________
Mess with the best.. die like the rest!
_________________________________
Traxxas Slash VXL
Traxxas Slash VXL 1:16
Traxxas Slash VXL 4×4
Go Traxxas or get left behind.

Uporabniški avatar
Roberto
Dr. Modelar
Prispevkov: 8413
Pridružen: 16 Nov 2004, 18:16
Kraj: Idrija

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a Roberto » 19 Jun 2012, 17:02

Najprej sem v Firefoxu zamenjal vstopno geslo in se z njim poizkusil registrirati še v Google Chrome in izpiše mi to:

Prijava

Presegli ste limit poskusov registracije. Prosimo vas, da vpišete kodo, ki jo vidite na sliki spodaj.


Zakaj ???

Tudi po vpisu "kode" mi prijava ne uspe ... :grrrrrrrrrrr:
.
Grunf pravi: Ko vrijedi leti, ko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi !
.

Uporabniški avatar
trebor
Začetnik
Prispevkov: 5
Pridružen: 20 Jun 2012, 08:46

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a trebor » 20 Jun 2012, 08:55

Danes se mi ni uspelo prijaviti v forum ne v Firefoxu in tudi ne v Google Chrome ... #-o :oops:
Moral sem se na novo registrirati z drugim uporabniškim imenom in tudi drugim e-poštnim naslovom ... #-o :oops:
Trenutno pišem v Chrome, v Firefox pa moram še pogledati, če tudi tam forum "funkcionira" ...
Tega si res nisem zaslužil ... #-o :oops:
.
Grunf pravi: Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrjedi !

Slika

uvz123
Tekmovalec
Prispevkov: 276
Pridružen: 07 Mar 2011, 14:02

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a uvz123 » 20 Jun 2012, 11:11

Ja, geslo si zamenjal...

Meni deluje kot da si pozabil novo geslo oz. samo misliš da ga poznaš. Ali si imel v trenutku spreminjanja gesla slučajno vklopljen CAPS Lock?

Uporabniški avatar
trebor
Začetnik
Prispevkov: 5
Pridružen: 20 Jun 2012, 08:46

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a trebor » 20 Jun 2012, 15:02

Ne verjamem, da sem iml vklopljen capslock, mogoče pa bi ga moral celo imeti ??? Bom poizkusil ...
.
Grunf pravi: Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrjedi !

Slika

mihec87
Dr. Modelar
Prispevkov: 3844
Pridružen: 24 Jan 2005, 18:57
Kraj: Velenje

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a mihec87 » 21 Jun 2012, 11:10

Pri prijavi,izbereš pozabljeno geslo-vneseš up.im ter e-mail katerega si vnesel ob registraciji..
Modelarji smo kot trobentice,ko skopni sneg ter pride pomlad, pokukamo na plano..

Uporabniški avatar
Roberto
Dr. Modelar
Prispevkov: 8413
Pridružen: 16 Nov 2004, 18:16
Kraj: Idrija

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a Roberto » 21 Jun 2012, 15:05

Mihec ... =D> =D> =D>
Ne bi verjel, če ne bi bilo tako: v Firefoxu sem prijavljen kot "stari dobri" Roberto =D> in v "kromiranem" Googlu kot treboR ... Tudi tam moram poprvit na Roberto, da se mi zopet kaj ne "zašuštra" .. :oops:
.
Grunf pravi: Ko vrijedi leti, ko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi !
.

Uporabniški avatar
Roberto
Dr. Modelar
Prispevkov: 8413
Pridružen: 16 Nov 2004, 18:16
Kraj: Idrija

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a Roberto » 27 Jun 2012, 16:58

Zakaj ... :-k :-k :-k

FIREFOX:


Slika


CROME:


Slika


Počasi toda vztrajno se mi CROME vse bolj dopade ... :wink: =D>
.
Grunf pravi: Ko vrijedi leti, ko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi !
.

Uporabniški avatar
denys
Freak
Prispevkov: 677
Pridružen: 06 Jun 2007, 16:23
Kraj: Koper

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a denys » 27 Jun 2012, 23:06

@Roberto

Saj imaš zgoraj v desnem kotu foruma zraven ikone tiskalnika in kuverte možnost izbire velikosti pisave, ikona ˇA^. Lahko tudi s CTRL in +/- spreminjaš zoom v brskalniku.

Uporabniški avatar
Roberto
Dr. Modelar
Prispevkov: 8413
Pridružen: 16 Nov 2004, 18:16
Kraj: Idrija

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a Roberto » 28 Jun 2012, 14:16

Denys to možnost po nasvetu "kombat figterja" ??? uporabljam že kar nekaj časa, v Google Chrome pa je taka velikost prikaza (?) že od samega začetka uporabe, brez da bi Roberto kaj "šlatal" --- =D>
.
Grunf pravi: Ko vrijedi leti, ko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi !
.

Uporabniški avatar
brejker
Dr. Modelar
Prispevkov: 4010
Pridružen: 20 Feb 2006, 21:38
Kraj: Kamnik
Kontakt:

Re: Forum

Odgovor Napisal/-a brejker » 06 Okt 2012, 10:42

Včeraj sem lahko naložil štiri (4) slike v en post!
In ne samo tri (3) kot včasih =D>

Ima kdo informacijo do koliko slik "po tanovem" lahko naložimo v eno objavo? :-k

Če koga zanima kako izgleda objava: KLIK
www.okarbon.eu

Odgovori

Vrni se na