Moderator: Mipo
_ID_ napisal/-a:Pozdravljeni.
Odkar je posodobljen forum, mi ne delajo slike. Če je post v temi nov, sliko vidim, slike v vseh predhodnih postih pa so prazne. Pojavi se mi samo prostor s sliko v belem oknu v katerem piše samo ime slike, slike pa ne morem videti.
Še komu ne delajo slike? Uporabljam zadnjo verzijo firefoxa (9.0.1).

Klemen P napisal/-a:_ID_ napisal/-a:Pozdravljeni.
Odkar je posodobljen forum, mi ne delajo slike. Če je post v temi nov, sliko vidim, slike v vseh predhodnih postih pa so prazne. Pojavi se mi samo prostor s sliko v belem oknu v katerem piše samo ime slike, slike pa ne morem videti.
Še komu ne delajo slike? Uporabljam zadnjo verzijo firefoxa (9.0.1).
eNAKO,TUDI VSE SLIKE KI SEM JIH NALOŽIL TUKAJ IN KOPIRAL NA DRUG FORUM NE DELAJO-NOBENA...IN ME ŽE SPRAŠUJEJO KJE SO SLIKE

Ultralajt napisal/-a:Meni je na ta način (linkanje slik z našega foruma) izginilo veliko materiala na rcgroups (tema o gradnji Gupijev), pa še na parih drugih forumih, tako da so sedaj teme popolnoma neuporabne, saj je samo tekst v katerem se omenja tudi slike, a slik ni.
Sedaj mi ne preostane drugega da poizkusim pogruntati kje je v postih bila kaka slika, jih naložit na nek zanesljiv strežnik in vstaviti nazaj v teme (rcgroups).
Ker sem zadeve skupaj postavljal leta, bo delo na popravljanju dolgotrajno.
Mitja

T0RN4D0 napisal/-a:Tudi varjante photobucket se običajno ne obnesejo najbolje oziroma slej ko prej zginejo. Še nekako najbolj "zanesljivo" so priponke na vsakem forumu posebej. In tam ponavadi zgine in eno in drugo naenkrat, se ti ni treba sekirat da bi ostali čudni teksti z referencami na neobstoječe slike.

T0RN4D0 napisal/-a:Forumi definitivno so nezanesljivi, ampak načeloma gre vse skupaj v maloro, besedila in tekst.
Photobucket bo verjetno še nekaj časa okoli, ni pa to nujno za podobne servise, ki so se pojavili in tudi že izginili. Sam sem včasih precej uporabljal shrani.si, ampak so tudi vmes šle slike.

Ultralajt napisal/-a:Če gre še komu v nos in misli da s svojimi slikami zaviram forum, lahko prav vse pobrišem, pa vam bodo potem mali oglasi delali s tako brzino kot še nikoli.![]()
Vrni se na Pohvale, pritožbe in pomoč uporabnikom
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost