Jest mam pa z manto cisto drugacne izkusnje. Zadnjic so moji polnilni kabli potovali 2 tedna preko hitre poste od ljubljane do kamnika, no ubistvu mi je blo po 2 tednih dost cakanja in sem sel po nove direkt v mantuo, medtem ko mi je prodajalec trdil da so na posti ze 2 tedna.
Te kao poslani kabli se zmeraj niso prisli (minilo je ze skoraj 8mesecev).
Pa se en tak primer je garancijsko popravilo baterij. Enkrat julija sem jim odnesel napihnjene lrp baterije na servis. Poslali so jih v nemcijo da preverijo ce se lahko uposteva garancija, to naj bi bilo znano po enem mesecu... Pred dvema tednoma sem se oglasil v mantui kjer so mi prijazni prodajalci trdili da so sele sedaj dobili potrdilo da dobim nove baterije. In da bodo ta teden ze pri meni, danes jih klicem kako je z baterijami in mi pravijo da jih dobim naslednji teden o.O Sepravi jest po vec kot 4 mesecih se zmeraj nimam baterij in tako je sla se ena sezona brez pelanja. Zgleda da se oni malo pozvizgajo na zakon da mi jih morajo vrniti po 45dneh.
Ja takihle zgodb mam se veliko na zalogi... In zmeraj je bilo naslednji teden.., je ze na poti... Pa kasne take fore.
Okej ce odmislm tele cisto neprofesionalne dogodoviscine, so pa zelo fajn

Prijazni in radi pomagajo