Obvezno me preberi!

Obvezno branje!
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
mihah
Dr. Modelar
Prispevkov: 9136
Pridružen: 27 Apr 2001, 01:00
Kraj: Gmajnica
Kontakt:

Obvezno me preberi!

Odgovor Napisal/-a mihah » 13 Nov 2004, 11:11

Dobrodošli na spletnem forumu portala modelarji.com, portala za slovenske modelarje. Upamo, da boste uživali med svojim bivanjem tukaj. Preden lahko pošiljate sporočila v posamezne kategorije, se morate registrirati, istočasno pa vas prosimo, da preberete spodnji dnevni red in pravila obnašanja.

Najpomembnejša so osnovna pravila lepega obnašanja in ker se na internetu večkrat zgodi, da nas ob zaščiti anonimnosti prehitro zanese, bomo administratorji in moderatorji strogo upoštevali vse, kar je tukaj navedeno in proti kršiteljem hitro ukrepali.

1. Prosimo vas, da se držite teme. Ker gre za modelarski forum, je velika verjetnost, da bodo v njem največ zanimanja požele teme, ki se tičejo modelarstva. Prav tako vas prosimo, da ne pošiljate praznih odgovorov na vprašanja - pred pošiljanjem se vprašajte, ali vaše sporočilo karkoli pove. Odgovori, ki se ne držijo prvotne teme, bodo izbrisani brez opozorila.

2. Sporočila, ki vsebujejo karkoli, kar bi lahko užalilo druge obiskovalce, bodo izbrisana. To se tiče tudi sporočil, ki so žaljivi na seksualni, rasni, narodnostni ali verski osnovi, prav tako pa ne bomo tolerirali žaljivk in grdega obnašanja do drugih prisotnih na forumu.

3. Na forumu je prisotna skupina administratorjev in moderatorjev, ki skrbi za red. Če si želite ogledati, kdo so moderatorji foruma, kliknite na ime skupine, navedeno pod samim imenom foruma. Če imate težave z uporabo foruma ali pa menite, da ste naleteli na sporočilo ali uporabnika, ki ne spada v modelarski forum, vas prosimo, da kontaktirate koga od administratorjev.

4. Če se želite pričkati s katerim izmed članov foruma, storite to preko zasebnih sporočil in ne na forumu. Prepiri kvarijo vzdušje, drugim uporabnikom pa ni potrebno brati prepirov dveh oseb. Istočasno vedno spoštujte pravico drugih do njihovega mnenja.

6. Ne registrirajte več uporabniških dostopov. Če dobite opomin ali vas izključijo iz foruma, se raje obrnite na moderatorja in se razumno pogovorite o težavi. Če bomo menili, da boste v forumu sodelovali na kulturen način, vam bomo dali še eno priložnost.

7. Ne pišite o temah, ki so protizakonite. To vključuje tudi piratske programe, glasbo in filme ter morebitne povezave, ki spadajo na to področje. Takšna sporočila bodo izbrisana, v primeru večkratnih kršitev pa boste izključeni iz foruma.

8. Forum sicer ne zahteva 100% strogega pravopisa, vendar si zapomnite, da bodo drugi uporabniki lažje prebrali vaša sporočila, če bodo ta napisana v razumljivi slovenščini. Ne uporabljajte velikih črk.

9. Gre za forum, namenjen podpori portala modelarji.com, ki deluje prostovoljno pod podporo slovenskih modelarskih trgovin. Glavni osebi, Miha in Sašo bova vedno skrbno preučila vse predloge in konstruktivne kritike, neosnovani napadi in kritike pa bodo takoj izbrisani.

Pravil je še več - obnašajte se razumno in ne boste imeli nikakršnih težav. Vsi skupaj si želimo kakovosten forum, s kakovostnimi sporočili in obiskovalci, ki imajo kaj za povedati. Upamo, da ste tudi vi takšen.

Lep pozdrav

Modelarji.com team
Zadnjič spremenil mihah, dne 13 Nov 2004, 19:22, skupaj popravljeno 1 krat.
www.lipo.si
https://www.youtube.com/user/RCracingSLO
http://www.multigp.com/chapters/view/DMA-Modra-Ptica-Multi-GP-2016

Zaklenjeno

Vrni se na