Helicommand 3d????

Debate o helikopterjih z motorji na notranje izgorevanje

Moderator: Parky

Odgovori
Uporabniški avatar
nikesloy
Tekmovalec
Prispevkov: 348
Pridružen: 16 Dec 2006, 22:14
Kraj: Gornja Radgona

Helicommand 3d????

Odgovor Napisal/-a nikesloy » 16 Dec 2006, 22:27

Pred kratkim se si nabavil heli command od robbe zanima me ce ima kdo ze kaksne izkusnje z temi nastavitvami?
ko ga priklopim na vse servote se dogaja nekaj cudnega grejo trije skupaj roll,nick,pitch se premikajo skupaj,nikjer v navodilih ne pise da je to tako zmiksano?
mi lahko kdo pomaga ker zadeva ni poceni(440eur)in za ta dnar more hudo delat

:o

Uporabniški avatar
Saphir
Freak
Prispevkov: 866
Pridružen: 17 Nov 2004, 16:58
Kraj: Domžale
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Saphir » 17 Dec 2006, 11:12

Ker sem razbral, da sistem podpira 3 tipe swas-mikserjev (H2, HR3, H4)...predvidevam, da imaš nastavljenega napačnega.

Nekaj si lahko prebereš TULE

lp,S
fly it like u stole it

Uporabniški avatar
kristij@n b.
Začetnik
Prispevkov: 8
Pridružen: 04 Sep 2006, 11:27
Kraj:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a kristij@n b. » 17 Dec 2006, 16:45

i mene zanima kako deluje i kako si zadovoljen s nakupom!!

Uporabniški avatar
nikesloy
Tekmovalec
Prispevkov: 348
Pridružen: 16 Dec 2006, 22:14
Kraj: Gornja Radgona

Odgovor Napisal/-a nikesloy » 17 Dec 2006, 18:10

Saphir napisal/-a:Ker sem razbral, da sistem podpira 3 tipe swas-mikserjev (H2, HR3, H4)...predvidevam, da imaš nastavljenega napačnega.

Nekaj si lahko prebereš TULE

lp,S
ja kako pa ga naj nastavim,jaz sem nastavil na vse in ne deluje dela po svoje
ce pa grem v nastavitve pa bom resetiral tovarniske nastavitve ki jih je mozno z priklopom na pc ali drzis dolocen cas tipko????

nevem nobeden evropski forum mi ne pomaga ker bom pocasi obupal z to zadevo

Uporabniški avatar
Gabi
Začetnik
Prispevkov: 32
Pridružen: 09 Jan 2002, 01:00
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a Gabi » 17 Dec 2006, 20:24

Vse lepo piše v navodilih.
Tovarniške nastavitve boš zbrisal edino tako, da boš držal tipko SET in prižgal napajanje, potem pa spustil tipko in jo ponovno pritisnil za vsaj 5 sekund oz. dokler ne utripa lučka izmenjujoče rdečo zeleno.
Za začetek preglej če si servote povezal pravilno s samo napravo in imaš nastavitve na oddajniku nastavljene na H1 (na vsak premik ročice se odzove 1 servo) brez vseh mixov in sledi navodilom na strani 24.
Pa napiši ali pa slikaj kakšen tip swashplate imaš in kaj ti dogaja s servoti ko premakneš določeno komando na oddajniku.
Lep pozdrav!
Samo Gaberšek

Uporabniški avatar
nikesloy
Tekmovalec
Prispevkov: 348
Pridružen: 16 Dec 2006, 22:14
Kraj: Gornja Radgona

Odgovor Napisal/-a nikesloy » 17 Dec 2006, 20:39

Gabi napisal/-a:Vse lepo piše v navodilih.
Tovarniške nastavitve boš zbrisal edino tako, da boš držal tipko SET in prižgal napajanje, potem pa spustil tipko in jo ponovno pritisnil za vsaj 5 sekund oz. dokler ne utripa lučka izmenjujoče rdečo zeleno.
Za začetek preglej če si servote povezal pravilno s samo napravo in imaš nastavitve na oddajniku nastavljene na H1 (na vsak premik ročice se odzove 1 servo) brez vseh mixov in sledi navodilom na strani 24.
Pa napiši ali pa slikaj kakšen tip swashplate imaš in kaj ti dogaja s servoti ko premakneš določeno komando na oddajniku.
ali imas ti to zadevo?
od kot pa si?

Uporabniški avatar
Gabi
Začetnik
Prispevkov: 32
Pridružen: 09 Jan 2002, 01:00
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a Gabi » 17 Dec 2006, 21:01

Nimam te zadeve, sem pa prebral navodila na Robbe-jevi strani.
Poglej na levo, tam piše s kje sem.
Lep pozdrav!
Samo Gaberšek

Uporabniški avatar
nikesloy
Tekmovalec
Prispevkov: 348
Pridružen: 16 Dec 2006, 22:14
Kraj: Gornja Radgona

Odgovor Napisal/-a nikesloy » 17 Dec 2006, 22:05

Gabi napisal/-a:Nimam te zadeve, sem pa prebral navodila na Robbe-jevi strani.
Poglej na levo, tam piše s kje sem.
oprosti ampak navodila sem pretuhtal 50krat ampak z njimi ne pridem do konca pa tudi moji strokovni nemski izrazi mi ne grejo najboljse
probal sem ze vse mogoce ampak mi nagajajo vsi servoti
bom pocakal mogoce bo pa to tudi kdo drug imel in si bova izmenjala izkusnje

Fave
Začetnik
Prispevkov: 29
Pridružen: 22 Feb 2008, 08:43

Odgovor Napisal/-a Fave » 16 Maj 2008, 11:44

Tudi sam sem kupil in sedaj želim namestiti Helicommand 3D na T-rexa 600 elektro. Ali je to komu že uspelo in kako je zadovoljen?

wlah
Razpravljalec
Prispevkov: 102
Pridružen: 10 Dec 2011, 17:04
Kraj: Ljubljana

Re: Helicommand 3d????

Odgovor Napisal/-a wlah » 23 Mar 2012, 08:54

Lep pozdrav!

Tema je res stara, ampak vseeno! Nabavil sem si helicommand 3A! Imam pa drug problem... Nimam problemov iz servomotorji, vsi lepo in ob pravem trenutku delajo, moj problem je da mi ne obrne motorja! Zanima me ali obstaja kdo, ki uporablja helicommand, ali pa ga vsaj zna dobro nastavit!! Povezal sem vse tako kot kaže shema v navodilih, prebral sem navodila miljonkrat, pogledal vse posnetke na Youtubu, a vseeno ne znam! Prosim za pomoč!

Hvala

Lepo se imejte, pa veliko se smejte!
Lepo se imejte, pa veliko se smejte!

Odgovori

Vrni se na