Vitle se bojo začele gradit tudi v kratkem, tako, da računamo biti do konca februarja leteči.
Tolk zaenkrat. Več, ko se bo kej naredilo

Niko, 1 ali najvec 2 modela za "resno" tekmovalno sezono je premalo.. govorim ti iz izkusenj, da nebi ostal prehitro na tlehChinks napisal/-a:Letos smo se trije Čukci odločili preizkusit v F3J sceni in se bomo, kar se da redno udeleževali domačih tekem, prav tako pa tudi Evrotur tekem v tujini. Trenutno smo v fazi priprav modelov. Beno je že kupil svojega Sormastra, midva z Marjanom pa se bova preizkusila z Mibovim Visionom stiro-abahi, če bo vse po sreči se bo v mojem "orožarskem" arzenalu pojavil še en GFK Vision, ki bo namenjen za tekme, "tastar" Vision pa za treninge in rezervo.
Vitle se bojo začele gradit tudi v kratkem, tako, da računamo biti do konca februarja leteči.
Tolk zaenkrat. Več, ko se bo kej naredilo
raktivec napisal/-a:Majstr;
Čeprav se ne odzoveš na mojo ponudbo o tekmi za rundo, ti moram dat v enem delu tvojega pisanja prav. Nisem še vozil v F3J (Tudi ne bom), vendar sem prepričan, da se da z enim modelom zmagovat več sezon skupaj. Slovenjegraški tandem Glavič-Kamnik je pokasiral eno desetletje zmag praktično z dvema modeloma. Glavičev je imel ob njegovi zadnji lovoriki celih 53 g/dm2 zaradi večkratnih popravil.
Ce boste imel kaksno lustno kelnarco pa kej za popit s sabo pridem "prostovoljno" dezurat.Poštar napisal/-a:Ja fantje moj soermaster že komej čaka da gre u luft mene je pa kr mal strah saj ni bil prau pocen.Zato Krančani povejte kdaj greste letet pa štrike sabo uzemte da ga bomo iz drevesa dobil![]()
![]()
Ma bomo pripeljali klubsko kelnarcokavka napisal/-a: Ce boste imel kaksno lustno kelnarco pa kej za popit s sabo pridem "prostovoljno" dezurat.
LP Gorazd
PS strik pa plezalna oprema je stalno v avtu.
PPS vec kot en razstezaj se ne grem (beri cena raste)