Stran 1 od 1

SLO F-3K repka na Polzeli

Objavljeno: 20 Sep 2015, 16:23
Napisal/-a aspirin1
Kljub malo manj obetavni vremenski napovedi se je kompletna SLO repka iz WC Ludbreh sešla na prijateljskem druženju.Kraj oziroma travnik sem zagotovil praktično neposredno za šolo.Predvsem zaradi domačnosti ali sličnosti terena v Ludbregu.
Ob soglasju boljše polovice ter g.Bizjak Andrejem,kateri nam je odstopil travnik (delajte,kar hočete-samo pospravite za sabo) sem pripravil teren na malček drugačen način.Tekmovalno polje sem razdelil na segmente oziroma bokse.To pomeni,da tekmovalec štarta in pristane v svoj boks.Ni sprehajanja ovc gori-doli in sem ter tja.Vmes je GregorU.prestopil črto-in dobil takoj nulo.
Po mojih videnjih in občutkih prav zanimivo ali bolje predvsem varno.Pa še sodniki se lahko postavijo ob boks in se ne iščemo med sabo.
Ob primerni podpori pijač in hrane smo izvršili skoraj malo svetovno prvenstvo.Sicer ne moremo pričakovati drugega,kot tekmovanje,če je pa GregaU.zraven.Še avto ni ugasnil,ko se je drl vmes,kaj bomo leteli.Mislim,da ga je pogled na polno mizo čisto malo umiril.Pa ne za dolgo.
Torej namesto nekaj uric v druženju smo praktično 7 ur leteli pod torturo.Izmislili smo si novi task (nalogo) in sicer dva meta iztočasno-šteje slabši!?
Vmes ponovili himno ("Ribice") ter se spomnili dogodkov iz minulega prvenstva.Vsekakor smo v detajle razdelali posamične karakterje in kaj je kdo še počel vse na Hrvaškem.Ja,kar pikantne zgodbice tudi.
Kot se spodobi še nekaj foto gradiva dogajanja.In po vsem nas je malo osvežil ob 21.30 dež ter nas spomnil,da moramo domov.
Hvala SLO repki 2015 za res prijetno,zabavno ter poučno druženje.Na še kdaj.
Rudi Korber

Re: SLO repka na Polzeli

Objavljeno: 20 Sep 2015, 16:25
Napisal/-a aspirin1
In nadaljevanje v zabavnejšem stilu

Re: SLO F-3K repka na Polzeli

Objavljeno: 20 Sep 2015, 16:29
Napisal/-a aspirin1
In se je nadaljevalo v znanem stilu

Re: SLO F-3K repka na Polzeli

Objavljeno: 20 Sep 2015, 16:32
Napisal/-a aspirin1
In ujeti izrazi na obrazih

Re: SLO F-3K repka na Polzeli

Objavljeno: 20 Sep 2015, 16:38
Napisal/-a aspirin1
In smo metali in metali

Re: SLO F-3K repka na Polzeli

Objavljeno: 20 Sep 2015, 16:49
Napisal/-a aspirin1
In GregaU. provocira (kot vedno),da moramo malo tekmovati.In smo metali,da še danes komaj tipkam.Skoraj pozabili na obloženo mizo.
Je pa bila zanimiva debata o oblakih.Damjanu nekatere "posaditve" oblakov nikakor niso šle v glavo.Pa je imel res dobra očala

Re: SLO F-3K repka na Polzeli

Objavljeno: 20 Sep 2015, 17:46
Napisal/-a aspirin1
Pa vmes zelo malo pavze.Nekateri so kar peš odšli na kavico.Druge sem pa skušal (upam) malo presenetiti.In smo dobili malo večje fotografije za v spomin na WC.
Seveda se spodobi vse popisati in podpisati ter ovekovečiti

Re: SLO F-3K repka na Polzeli

Objavljeno: 20 Sep 2015, 18:03
Napisal/-a aspirin1
Seveda se je tekmovalo na nož.GregaU.se ne da.Vmes je hodil v moje polje in me opominjal proti komu tekmujem.Osebno mi je šlo zelo solidno.In samo en štart preko zmožnosti me je v štirih urah oddaljil od neodločenega rezultata.To pomeni,da vržeš na moč in jezo in preko vsega.Rezultat je nikakršen stil in posledična višina,katera je znašala okoli 32 metrov..Skupno sem zaostal v tej nalogi (3x 200 sekund) za 26 sekund.Tako,da sem se proti 46.tekmovalcu na svetu več,kot solidno boril.Če bi pa bilo slučajno neodločeno pa vem,da bi Grega vztrajal še eno nalogo,četudi v temi..
Upam,da še dodajo (kot vedno?) svojo misel Denis in Grega.Naj ostane vse čimdlje tako.
P.S.Novi Vortexi zahtevajo po novem tudi dobra sončna očala.
Za vse,kateri to berete
Rudi Korber

Re: SLO F-3K repka na Polzeli

Objavljeno: 24 Sep 2015, 11:02
Napisal/-a Odisej
Hudo :) lepo je videti, da se malo dogaja in da že trenirate za naslednjo sezono =D>

p.s.: ko bo pa spet kako "prvenstvo" na katero se bo dalo malo pogledat/firbca past/..., pa le dajte javit :wink:


lp