Odgovor
Napisal/-a vidx » 28 Feb 2014, 01:08
Veliko je bilo komentarjev, vstreznih konkretnih predlogov pa malo. Težko je zadevo vskladiti če bi vsak želel nekaj svojega.
Nova sezona se bliža in če sem se ponudil, da zadevo izvedem jo tudi bom. Izvedel se bo prvotni predlog, saj o njem ni bilo konkretnih pritožb razen suma o ne upoštevanju avtorskih pravic, ki pa se je rešil. Logo aces je uporabljen v svoji originalni obliki, avtor ki je dodal napis pa je dovolil uporabo in spreminjanje njegovega dela. Letalo na sprednji strani majice je prerisal moj brat, napis pa ostaja enak. Na zadnji poziv za dodatne predloge se ni odzval nihče. Tudi glede barv je bilo zelo malo konkretnih predlogov, a vseeno lahko o tem glasujemo.
Pustil bom še kakšen dan ali dva časa za morebitne barvne predloge (pošljite mi jih na zs pa jih bom dodal sem) nato pa bomo izvedli glasovanje.
Pripisal bom le nekaj predlogov ki so bili že predlagani ne pa vseh da jih ne bo preveč. Če sem kakšnega spustil pa je komu všeč naj ga predlaga ponovno.
A: olivno zelena s črnim napisom (nekoliko svetlejša kot na Nacetovi fotografiji, da bo logo bolje viden)
B: modra s črnim napisom
C: oranžna s črnim napisom
D: siva s črnim napisom
E: zelena s črnim napisom
F: bela s črnim napisom
-
Priponke
-

- barve majice.png (12.42 KiB) Pogledano 3291 krat
Zadnjič spremenil
vidx, dne 28 Feb 2014, 15:02, skupaj popravljeno 5 krat.
Flying Bastard Aircombat squadron