Stran 1 od 1

ECO EXPERT PODMORNICA

Objavljeno: 27 Jun 2009, 18:58
Napisal/-a danedani
Danes sem dal v eco expert nove lipo 3S - 200g. Prej sem imel nimh 7 celic - pol kile. Čoln je že pri pol gasa dobesedno znorel. Niti nisem dojel kaj se je zgodilo, potem pa čolna nikjer. Odprta usta AAAAA WTF??? Čez 5 sekund čoln na površini, kot da se ne bi nič zgodilo. Čoln sem komaj pripeljal do obale, vse je šlo v prazno. Rezultat: Čoln je šel pod vodo ene 2 metra in z eliso podrajsal po podnu. Skrivljeno krmilo, od elise pa je ostalo bore malo. Verjetno bi moral prej spustiti gas, ampak kot sem rekel vse se je zgodilo v 1 sekundi. Ali se je kaj takega komu že zgodilo? Verjetno je čoln precej prelahek pa verjetno bi bile 2S bolj primerne. Predlogi in mišlenja dobrodošli.

Objavljeno: 27 Jun 2009, 19:42
Napisal/-a danedani
Dajta kaj napisat ne pa samo teme prebrat. Potrebujem menje.
Hvala

Objavljeno: 27 Jun 2009, 19:50
Napisal/-a blaž berden
Ti si bil nesramen, bom pa še jaz...
Pa daj nehaj težit, če ne dobiš odgovora v eni uri je pa problem??? Bom uporabil "tvoj" izraz, WFT???
Verjetno se nikomur ne da odpisati, glede na tvoje prejšnje poste, se ne čudim.

Narobe imaš težišče, pa tudi celice, 2s bi moral, pa ne 200g, malo težje, iz tvojih "7celic - pol kile" sklepam da si imel sub C celice, kupi 2S lipote, okoli 5000mah, to se zdaj uporablja namesto 7nimh subC, če ne misliš tekmovati te teža naj ne skrbi, za tekmovanja je omejeno na mah 260g(280g) nisem siguren, če te zanima, poglej v pravilnik.

Pa še napotek če se ponovi, hitro odvzami gas, počakaj da priplava čoln na površje...in to je to. Če se kdaj kak čolniček malo potunka, ni taka reč, se zgodi, popravit težišče, pa bo :)

Objavljeno: 27 Jun 2009, 19:59
Napisal/-a danedani
Se oproščam za nestrpnost. Videl sem, da je 44 ogledov pa nobenega komentarja. Upam, da mi niste pripisali črne pike zaradi moje prodaje korita za rože v obliki čolna :)
Glede težišča pa tole, akumulatorje imam čisto zadaj, vendar so verjetno prelahki. Kje pa mora biti težišče (na kateri dolžini čolna) pri eco expert, namreč nimam izkušenj z ekoti.
Upam, da se mi črna pika briše, če se umirim :-?

Objavljeno: 28 Jun 2009, 09:10
Napisal/-a Niko
Zdravo
Ne vem kakšen čoln imaš, vendar si očitno malo pretiraval s pogonom - to ti je najbrž jasno. Vse pa spada k pridobivanju izkušenj.
Sreča, da je čoln prišel na površje. Videl sem že, ko se je čoln zapičil v mulj na dnu in ga ni bilo več ven. Izbezali so ga po 14 dneh.
Kaj sedaj boš vprašal? Zmanjšuj malo tu in malo tam, dokler ne bo v redu. Potem pa deli izkušnje drugim (nič prej).
LP Niko

Objavljeno: 06 Dec 2009, 13:03
Napisal/-a Suiii
res je