Stran 1 od 1

Durafly Tundra

Objavljeno: 22 Apr 2017, 16:31
Napisal/-a smarnca
Pozdravljeni!

Ali ima kdo od vas morda HobbyKingov model Durafly Tundra? Kakšen je v primerjavi z Multiplex FunCub-om?

Po ceni je seveda Tundra mnogo boljša, kaj pa po kvaliteti? Vem da nekateri HK modeli niso najbolje sestavljeni zato me zanima ali bi se jo splačalo kupiti.
Na tujih straneh je veliko napisanega o tem letalu in pravijo da je v redu ampak isto so govorili tudi za HyperBipe pa nisem bil ravno navdušen.

Slika

Lp

Re: Durafly Tundra

Objavljeno: 25 Apr 2017, 14:12
Napisal/-a štajerc
Pozdravljen,
pri nas leti ena: viewtopic.php?f=130&t=93939
lastnik je z njo zelo zadovoljen. Tudi jaz sem jo testiral in moram rečti da bi jo takoj nabavil kot nek trenažni model ki je vedno zraven. Nadomestek easystarju :)
Žal FunCub-a nisem letel, tako da ne morem povedati razlik, definitivno pa ne boš razočaran ob nakupu. Model je lično izdelan, tudi detajli. Podvozje pa dovolj vzdržljivo za trše pristanke. Kak premet čez krilo tudi zdrži (po zemlji seveda), testirano ;)
L.P.Samo

Re: Durafly Tundra

Objavljeno: 30 Apr 2017, 11:20
Napisal/-a dragonFLY
Lastim si ga sam in zaenkrat zadovoljen, fun cuba nisem imel, da bi lahko naredil primerjavo vendar glede na ceno med fun cubom in tem sem
se rajši odločil za tega... Zraven so tudi original plovci ter nastavek za kamero ( nisem testiral). Drugače pa marsikaj zrdži v zraku kot tudi na tleh.. :wink:

Re: Durafly Tundra

Objavljeno: 01 Maj 2017, 17:21
Napisal/-a smarnca
Sem ga kar vzel je trenutno v akciji 135€ pa bomo videli

Re: Durafly Tundra

Objavljeno: 27 Jul 2017, 21:02
Napisal/-a smarnca
Sedaj ko Tundro letam že nekaj časa lahko povem da je res odličen model za sprostitev. Za novince v modelarstvu je odličen kot drugi model (če si ne naredijo svojega). Letalne sposobnosti so super saj leti počasi in ni živčen.

Ima pa eno manjšo pomanjkljivost in sicer konektorji med krili in trupom niso ravno posrečeni saj pri meni niso delovali oziroma aileroni niso vedno delali. Ampak to ni tak hud problem se da rešit z Y kablom

Re: Durafly Tundra

Objavljeno: 13 Okt 2017, 19:18
Napisal/-a Gladiac
Tudi pri nas je v hangarju ena :D
Sicer je ne letim, ker je od punce ampak je zelo vredu avion.
Dokler ga ne misliš razstavljati za transport.
To je edina minus točka pri meni, ker je preveč vijakov.

Drugače super avion in sem navdušen nad njim :D