Zanima me če obstja kak premaz za stiropor da bi ga ojačal

Moderator: carcar
To je v bistvu zelo podobno kot če uporabiš stekleno tkanino, le da je pri steklenki izgled lepšijanček napisal/-a:Mi z sosedam smo probal tole ...!
Vzameš mrežico od fasade jo odrežeš tako kakor hočeš jo na 4 koncih prilimaš z sekundnim potem pa samo z epoxy-jam premažeš (mi smo probal z mekolam drži prfektno povem rezultate ko bo enkrat pikiral v tla...!)
To bo moj stirofly elektro , samo še počakam da iz HK dobim nove Li-POtke poj ga pa zbijemojanček napisal/-a:Mi z sosedam smo probal tole ...!
Vzameš mrežico od fasade jo odrežeš tako kakor hočeš jo na 4 koncih prilimaš z sekundnim potem pa samo z epoxy-jam premažeš (mi smo probal z mekolam drži prfektno povem rezultate ko bo enkrat pikiral v tla...!)
multipraktik napisal/-a:To je v bistvu zelo podobno kot če uporabiš stekleno tkanino, le da je pri steklenki izgled lepšijanček napisal/-a:Mi z sosedam smo probal tole ...!
Vzameš mrežico od fasade jo odrežeš tako kakor hočeš jo na 4 koncih prilimaš z sekundnim potem pa samo z epoxy-jam premažeš (mi smo probal z mekolam drži prfektno povem rezultate ko bo enkrat pikiral v tla...!).