Kaj naj bi rekel ... ko jih že vsi kažete, take in drugačne oz. ene take iz salona, druge iz borbenih vrst.
Naj se pohvalim - moja je danes doživela drugi testni let - po prvem testnem letu sem jo mogel malo predelati - popraviti RNK, povečati smerno krmilo, naklon motorja, ... tako, da od danes naprej je v polni letalski uporabnosti

..... ahhhhhh, končno nekaj oz. končno letalo, ki mi resnično bolje ugaja za letenje kot matranje z Easystarom.
Ta Cessna je resnično začetniški model - oprošča veliko napak, je počasna in ti dovoli čas za razmislek, hitri razmislek, a vseeno ni potrebno avtomatsko hitro odregirati, kar začetniki še ne znamo. Seveda kar mi je najlepše pri njej - kovita ne pozna. Pri poizkusu z dinamičnim kovitom samo izpustiš vse komande v neutralno lego in v cca 1/2 - 3/4 obrata že lepo stabilno jadra (pri tem izgubi le kak meter višine - moja ocena) in čaka na nove pilotove komande.
Priporačam jo vsem začetnikom ... samo, kak izkušen modelar naj vam jo strima ... meni jo je in ... super!
Upam, da jo ne bom prevečkrat vsadil v zemljo ko flanco
l.p.