Stran 1 od 1

Hišni red ali obvezno branje!

Objavljeno: 19 Avg 2008, 09:19
Napisal/-a Krist
Pozdravljeni!

Ker se neprestano ponavljajo eni in isti "prekrški", sem se odločil, da naredim malce več reda tukaj.

Pravila igre so sledeča:

- Tema iščem načrt je že odprta, tako da se prosim objavlja želje tam. Vse kar bo na novo odprto s to tematiko, preprosto brišem!

- Slovnica! Vsaj pišite v razumljivem jeziku, ne pa v slengu in nekih kracarijah, ki jih razume 2% uporabnikov foruma. Jaz nisem vaša učiteljica, ki bo popravljala slovnične napake.

- Držite se tem, ne pa kar nekaj po svoje tupit!

- Tema naj vsebuje opis gradnje z slikami od začetka pa do konca gradnje. Ne odpirati tem, da poveste, da imate dokončan model in kako fajn leti.

- Zadnje čase se pojavlja vse več provokatorjev v temu oddelku in takih, ki samo nabijajo poste na forumu, nič bati, imam zdravilo tudi za vas.


Gospodje in še nekaj tistih dam, ki ste bolj redkobesedne, Če mislite, da je delo moderatorja lahko, se močno motite. Dnevno dobim nekje do 30 obvestil s foruma, če kdo odgovori na katero od tem v temu oddelku. Vse poste tudi preberem in potem odločam o njihovi primernosti. Poskušam bit nepristranski, kar ni lahko. Če kdo misli, da zmore več, mu lahko prepustim mesto, do takrat pa bi prosil, da se držite reda, drugače bom preprosto prisiljen uporabljati vsa sredstva, ki so mi omogočena na tem forumu. Če še ne veste, katere opcije imam, jih bom na hitro naštel:

- uredim lahko vsak post posebej,
- brišem lahko vsak post posebej,
- premikam temo drugam,
- razdelim temo na dva dela,
- brišem temo,
- vidim vaše IP naslove ter
- označim lahko temo kot obvestilo ali ne prezri.

To bi bilo vse za sedaj, ko se spomnim kaj novega, dopolnim seznam.

LP Kristjan