OSD izbira

Fotografiranje z modelom iz zraka

Moderator: Pisaneli

rutnikb
Razpravljalec
Prispevkov: 58
Pridružen: 28 Avg 2012, 21:33

Re: OSD izbira

Odgovor Napisal/-a rutnikb » 15 Jul 2014, 11:52

Krist napisal/-a:
rutnikb napisal/-a:Nazo lite ne moreš posodobit na V2, tako da gre le posebaj osd na model.
A tako nevem kak je stem. Baje če dodas pmu enoto od naze v2 in posodobiš na najnovejši upgred potem baje gre priklopit osdmini orginal dji. Dobro saj to me ne zanima, ker nimam tega namena hočem met samostojni osd, da ga lahk tut seliš na kak drug model. To me zanimalo če se slučajno gps signala od naze pa od osd nebi motila med sabo. Ma kdo izskušnje z tem. Kateri osd mi priporočaš kamera bo gopro3 na gimbalo. Zato bi blo fajn če bi kazal horizentalno črto. pa te osnovne podatke.
Samo z naza V1 je tako šlo, pa še to z modifikacijo. Na rcgroups najdi temo z diy osd for dji naza.[/quote]

ok hvala ti bom js to pogledal. Nabavo bom pa te samostojn osd. Veš mogoč za kak osd rang do 100eu pa je dober.

Krist
Dr. Modelar
Prispevkov: 6857
Pridružen: 09 Jul 2005, 05:22

Re: OSD izbira

Odgovor Napisal/-a Krist » 12 Avg 2014, 18:59

Za 100€ je bolj švoh izbira. Sicer je na ebaju kup teh osd-jev že od 30$ naprej.

Jaz sem prešaltal na mojega favorita že od začetka (Sanj o FPV letenju). Kupil sem rabljenega Range Video OSD V5.1, ki že ima IMU na tiskanini. K sreči je moj iz ZDA in ima omogočeno letenje na točke. Zadevo sem testiral le na tleh, ampak za sedaj nobenih pripomb. Nastavljanje s priloženim upravljalnikom je zelo preprosto, prikazani podatki so lepo razvrščeni in razločno prikazani. V glavnem super, samo model mi še manjka...
LP Kristjan

This sentence does not have a sense...
http://kads-world.com/KADS_World/Welcome.html

Uporabniški avatar
joemontana1234
Razpravljalec
Prispevkov: 123
Pridružen: 19 Dec 2011, 09:11
Kraj: Ljubljana

Re: OSD izbira

Odgovor Napisal/-a joemontana1234 » 18 Okt 2014, 08:22

Pozdravljeni, kaj menite o tej izbiri osd-ja?

http://electronicarc.com/catalogo/produ ... 87c258a79b

Za začetek ne rabim RTH in podobnih funkcij samo GPS koordinate in pa napetost lipota. Če ima kdo kak drug predlog na prilepi.

Lpi

Asterisk
Razpravljalec
Prispevkov: 54
Pridružen: 24 Feb 2015, 12:35

Re: OSD izbira

Odgovor Napisal/-a Asterisk » 03 Avg 2015, 14:44

A je mogoče kdo sprobal S-OSD za naza m lite?

http://www.goodluckbuy.com/s-osd-remzib ... -iosd.html

Asterisk
Razpravljalec
Prispevkov: 54
Pridružen: 24 Feb 2015, 12:35

Re: OSD izbira

Odgovor Napisal/-a Asterisk » 03 Avg 2015, 14:45

Pa če je kdo dal na 6s baterijo? :)

Dremzi1
Začetnik
Prispevkov: 39
Pridružen: 20 Sep 2009, 20:36
Kraj: Šentvid pri Stični

Re: OSD izbira

Odgovor Napisal/-a Dremzi1 » 07 Avg 2015, 06:13

S-OSD deluje brezhibno,rabiš pa še fdti adapter za nastavitve na pc.

Asterisk
Razpravljalec
Prispevkov: 54
Pridružen: 24 Feb 2015, 12:35

Re: OSD izbira

Odgovor Napisal/-a Asterisk » 07 Avg 2015, 06:20

Pa ga imas na 6s priklipljen?

Dremzi1
Začetnik
Prispevkov: 39
Pridružen: 20 Sep 2009, 20:36
Kraj: Šentvid pri Stični

Re: OSD izbira

Odgovor Napisal/-a Dremzi1 » 07 Avg 2015, 06:24

4s

Asterisk
Razpravljalec
Prispevkov: 54
Pridružen: 24 Feb 2015, 12:35

Re: OSD izbira

Odgovor Napisal/-a Asterisk » 07 Avg 2015, 06:26

Jaz sem ga imel na 6s, pa je crknil zelo hitro.

Asterisk
Razpravljalec
Prispevkov: 54
Pridružen: 24 Feb 2015, 12:35

Re: OSD izbira

Odgovor Napisal/-a Asterisk » 07 Avg 2015, 06:29

Oziroma on se napaja preko gps od naze, sam gor sem priklopil se baterijo 6s zaradi meritve. Reklamiral sem pa bomo videli.

Odgovori

Vrni se na